19.4 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetCartea AIR Majesty - Michael Jordan a ajuns şi în Bănie

Cartea AIR Majesty – Michael Jordan a ajuns şi în Bănie

Cartea AIR Majesty – Michael Jordan a jurnalistului TVR Emil Hossu-Longin a ajuns în Bănie. Astăzi, la ora 15.00, a avut loc prezentarea şi lansarea cărţii, iar autorul şi acordat câteva declaraţii despre noua sa „capodoperă“.

„Este prima carte despre o personalitate a sportului mondial scrisă de un român. Este un volum la care am muncit foarte mult. Ideea mea a fost îmbrățișată imediat de Adrian Mateescu, care a reușit, împreună cu ceilalți din editura Publisol, să ducă la bun sfârșit acest proiect. Din informațiile noastre, este prima smartbook tipărită în România, cu 42 coduri QR alocate tuturor momentelor importante din cariera lui Michael Jordan. Acolo se pot vedea highlights-uri, clipuri de prezentare, muzicale, publicitare etc. În total sunt 750 de pagini, printre care și ilustrații“, a spus Emil Hossu-Longin, în conferința de presă.

Cartea e în drum spre Jordan

Autorul cărții ne-a și explicat câteva lucruri importante din viața lui Jordan și nu numai, pe care le vom găsi în carte și a menționat că a încercat să-i și trimită un volum prin Nadia Comăneci.

Nu este doar despre Jordan, ci despre acești ultimi 20 de ani care au schimbat baschetul mondial, care au transformat NBA într-o Ligă Profesionistă Mondială. Michael a făcut din business-ul alocat scortului o industrie care produce sute de milioane de dolari. El este, totodată, primul fost sportiv care a devenit miliardar, iar în clipa de față conduce un club, Charlotte, din NBA. Are linia de echipament „Air Jordan“, cam 2 miliarde și ceva de euro avere și este un simbol recunoscut peste tot în lume.

Pe lângă toate aceste aspecte, cartea este străbătută de acest mod de a înțelege sportul, de a-l antrena și de a-l pregăti. Jordan a fost omul care a muncit ca un câine, iar titlul în NBA l-a câștigat după 7 sezoane. Veți descoperi multe lucruri interesante aici pe care nu le știați despre Michael. Am scos această carte pentru că îl iubesc pe Michael Jordan și am considerat că oamenii din România merită să citească despre acest sportiv extraordinar.

Pot spune că am încercat să-i trimit personal lui Jordan o carte, prin Nadia Comăneci, pentru că este forte greu de ajuns la el. Ar fi o performanță remarcabilă să ajungă această carte la el, pentru că, mai mult ca sigur, nu va crede că în România se poate edita un volum de asemenea dimensiune“, a mai punctat Hossu-Longin.

Cartea a fost vândută la prețul de 80 lei, iar cumpărătorii au primit și câte o minge de baschet. AIR Majesty – Michael Jordan se poate achiziționa și de pe internet, precum și de la editura Publisol.

Citeşte şi: Zece puncte de recuperat pentru prezenţa în Final Four-ul Cupei

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS