7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetDeloc n-am forțat, dar tot la scor am câștigat! SCMU Craiova a defilat cu Miercurea Ciuc

Deloc n-am forțat, dar tot la scor am câștigat! SCMU Craiova a defilat cu Miercurea Ciuc

Niciun fel de emoții pentru baschetbaliștii de la SCMU Craiova la întâlnirea cu Miercurea Ciuc, codașa din Liga Națională. Duminică seară, în Polivalenta din Bănie, gruparea condusă de Michalis Kakiouzis a trecut fără prea multă zbatere de cei de la Ciuc cu scorul de 92-69. Partida a contat pentru etapa a 6-a din LNBM.

Cele două echipe au început meciul cu frâna de mână trasă. În primul sfert s-au marcat doar 23 de puncte, oltenii reușit doar 10 dintre ele plus numeroase ratări din afara semicercului. Deciși să nu mai pățească la fel ca în meciul cu Rapid, alb-albatrii au turat motoarele în sfertul secund. Cu Hawley și Robinson extrem de activi în ofensivă, Craiova a reușit un parțial de 29-16 și astfel, la finalul primei reprize, se înregistrau 10 lungimi pe tabelă între cele două formații, scor 39-29.

După pauză am făcut legea pe parchet

Repriza secundă a început favorabil tot formației din Bănie, care reușea un parțial de 20-11 în prima parte a sfertului trei. „Ciucanii“ nu și-au revenit și au mai înscris doar de la linia de libere, în două vizite, până la finalul primelor 30 de minute de joc. Oltenii nu aveau cum să nu profite și au dus diferența la 28 de puncte, 71-43. În startul sfertului al patrulea, Miercurea Ciuc a adăugat rapid 11 puncte consecutive, în timp ce Qualls a oprit perioada bună a oaspeților cu un three-point-play. Elevii lui Laszlofy Botond nu au putut emite pretenții la o revenire, chiar dacă au fost mai activi în final de meci. Partida s-a încheiat cu scorul de 92-69.

Michael Qualls a fost omul meciului cu 19 puncte, 7 recuperări și 2 pase decisive. Hawley a terminat cu 18 puncte, 4 recuperări și 3 pase decisive. Titus Robinson a contribuit cu 16 puncte și 5 recuperări, iar Troy Franklin cu 15 puncte și 6 pase decisive. Aurelian Gavriloaia a reușit 10 puncte.

Branislav Vujadinovic a fost cel mai bun om al ciucanilor cu 23 de puncte, 10 recuperări, 6 pase decisive dar și 10 turnovers.

Pentru SCMU Craiova va urma partida din deplasare cu Pitești. Duelul este programat pe 8 noimebrie.

Citește și: Cătă Popescu: „Am preferat să rulez lotul, iar abia apoi ne-am gândit la golaveraj“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS