15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetBaschetbaliştii de la SCMU Craiova primesc vizita a trei formaţii redutabile

Baschetbaliştii de la SCMU Craiova primesc vizita a trei formaţii redutabile

Echipa masculină de baschet SCMU Craiova se află în faţa unui nou turneu, de această dată găzduit în Sala Polivalentă, din Bănie. Băieţii pregătiţi de Aco Todorov vor avea trei meciuri de care pe care, cu adversari incomozi, iar obţinerea a cel puţin două victorii este obiectivul principal impus.

SCMU Craiova se va duela, pe rând, cu Steaua Bucureşti, U-Banca Transilvania Cluj şi Dinamo Bucureşti. Prima partidă este programată duminică seară, de la ora 20.15, în compania formaţiei roş-albastre. Apoi, luni, de la ora 19.15, alb-albaştrii se vor duela cu liderul din LNBM, UBT Cluj, în timp ce meciul cu Dinamo se va disputa miercuri, de la 18.30.

SCMU vine după un turneu nu prea reuşit, chiar dacă a obţinut o victorie. Dezamăgirea a venit în jocul cu CSM Focşani, o formaţie modestă a campionatului nostru, unde craiovenii nu au jucat la capacitate maximă, iar acest lucru s-a văzut şi pe tabela de marcaj la finalul de meci. „Micuţa“ formaţie din Vrancea s-a impus la un singur punct, 73-72, iar acum avem de muncit şi mai mult pentru a urca pe un loc cât mai fruntaş.

Înainte de acest turneu, Craiova se află pe locul al 6-lea în clasament, cu 31 de puncte după 19 meciuri disputate. Menţionăm că celelalte formaţii aflate în faţa oltenilor au două sau trei meciuri mai mult disputate.

Citeşte şi: Simona Halep: „Nu pot să spun că sunt foarte pregătită pentru ce urmează“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS