11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetAtitudine zero, rezultat ruşinos. SCMU Craiova, învinsă de „micuţa“ Focşani

Atitudine zero, rezultat ruşinos. SCMU Craiova, învinsă de „micuţa“ Focşani

Greu să piezi cu Focşani şi totuşi SCMU Craiova a făcut-o! Din păcate, baschetbaliştii olteni nu au ştiut cum să trateze partida contra „micuţei“ formaţii din Focşani şi au pierdut un joc pe care scria „victorie“ înainte de primul fluier. S-a încheiat 73-72 pentru gruparea din Vrancea, iar SCMU are acum de învăţat o lecţie importantă înainte de următoarele partide.

Dacă primul sfert a fost câştigat cu 22-15 de olteni, în actul al doilea meciul s-a mai echilibrat, iar la vestiare s-a intrat cu două posesii în favoarea Craiovei, scor 38-34. La reluare, băieţii lui Todorov s-au detaşat la zece puncte, înainte de un sfert final dezastruos.

În ultimele 10 minute ne-am făcut „viaţa grea“ după ce ne-am relaxat. Gruparea din Focşani a forţat şi a reintrat în meci cu cinci minute înainte de ultimul fluier, scor 65-68. Până la final, craiovenii au ratat din toate poziţiile, nu s-au concentrat la aruncările de la distanţă, în timp ce sportivii de la Focşani au adunat punct cu punct. S-a încheiat 73-72 pentru CSM Focşani, iar SCM a înregistrat al şaptelea eşec din acest sezon.

SCMU Craiova: Filipovic (9), Pratt (10), Diculescu (15), Vucic (3), Țibîrnă, Cinac (7), Henson (13), Person (13), Oprean, Andrieș (2), Licurici, Bagairea.

Pentru SCMU Craiova va urma un turneu pe teren propriu, găzduit de Sala Polivalentă. În perioada 17-19 aprilie, în Bănie vor veni Steaua, U-Banca Transilvania Cluj şi Dinamo.

Citeşte şi: Zis și făcut! Baschetbaliștii Craiovei au făcut instrucție cu Miercurea Ciuc

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS