10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetSCMU Craiova, favorită clară în duelurile cu Miercurea Ciuc şi Focşani

SCMU Craiova, favorită clară în duelurile cu Miercurea Ciuc şi Focşani

Baschetbaliştii de la SCMU Craiova îşi reiau activitatea din LNBM în acest weekend, cu un nou turneu, de această dată la Bucureşti, în sala Dinamo. Alb-albaştrii vor disputa două partide, teoretic mai facile, cu Miercurea Ciuc şi CSM Focşani, iar victoriile sunt necesare pentru a continua lupta la locul al patrulea.

Sâmbătă, de la ora 16.00, trupa lui Todorov va da piept cu Miercurea Ciuc, ultima clasată în acest moment în Liga Naţională. În partida tur, desfăşurată chiar în Bănie, oltenii s-au impus la 30 de puncte diferenţă, scor 84-54. Apoi, duminică, tot de la 16.00, craiovenii se vor duela cu CSM Focşani, o altă formaţie mai modestă din ligă. În primul joc, disputat la Craiova în luna ianuarie, cei de la Focşani au fost extrem de aproape de a produce o surpiză, dar, în cele din urmă, au cedat în prima repriză de prelungiri (92-90).

Înainte de aceste dueluri, SCMU a înregistrat o victorie şi un eşec la turneul precedent, desfăşurat la Voluntari. Atunci, alb-albaştrii au câştigat cu Athletic Constanţa (73-53) şi au cedat în partida cu echipa gazdă, scor 71-86. De partea cealaltă, Miercurea Ciuc are opt eşecuri consecutive.

În clasament, Craiova se află pe locul al 6-lea, unul care duce în play-off, cu 28 de puncte în 17 meciuri disputate.

Citeşte şi: Început bun la Bellinzona! Gabi Ruse a avut de muncit, dar va juca în optimi

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS