13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetAltă „față“ pentru SCMU Craiova în noul an. Victorie zdrobitoare cu Miercurea Ciuc (GALERIE FOTO)

Altă „față“ pentru SCMU Craiova în noul an. Victorie zdrobitoare cu Miercurea Ciuc (GALERIE FOTO)

-

Foto: Alex Vîrtosu

Așa cum era de așteptat, echipa masculină de baschet SCMU Craiova a „defilat“, pe teren propriu, în primul meci oficial din noul an. Formația lui Aco Todorov s-a impus la o diferență de 30 puncte în fața celor de la Miercurea Ciuc, scor 84-54 și astfel a început cu dreptul cel de-al doilea turneu găzduit de Sala Polivalentă, din Bănie.

Partida a fost una fără istoric, micuța grupare din Miercurea Ciuc necontând mai deloc în cele 40 de minute de joc. Primele două seturi au fost câștigate fără probleme de alb-albaștri, cu 19-5 și 23-9. Ultimii veniți în Bănie, Vucic și Henson, au înscris câte opt puncte, în timp ce Dino Cinac și Dragoș Diculescu câte patru, ultimul evidențiindu-se și din afara semicercului.

După pauză, oltenii au mai cedat inițiativa și au jucat mult mai relaxați, avantajul de pe tabelă fiind unul consistent. Actul al treilea s-a încheiat la egalitate, scor 21-21, în timp ce ultimele 10 minute au fost adjudecate de Craiova, scor 21-19.

SCMU Craiova: Diculescu (6), Filipovic (4), Pratt (10), Țibîrnă (6), Person (5), Vucic (10), Henson (13), Cinac (19), Bagairea, Oprean (3), Andrieș (8). Antrenor: Aco Todorov.

Pentru olteni urmează, joi, o altă partidă în campionat, în fața formației CSM Focșani. Meciul este programat de la ora 16.00.

Citește și: Simona Halep, mai hotărâtă ca niciodată: „Sigur o să mă vaccinez“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Șapte percheziții DNA la Complexul Energetic Oltenia

DNA efectuează joi șapte percheziții la Complexul Energetic Oltenia...

ȘTIRI GdS