17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetCSO Voluntari a „stins lumina“ în Bănie! SCMU Craiova, umilință greu de digerat

CSO Voluntari a „stins lumina“ în Bănie! SCMU Craiova, umilință greu de digerat

SCMU Craiova a fost pur și simplu de nerecunoscut în ultimul meci al anului. Trupa din Bănie nu a avut nicio șansă cu CSO Voluntari, de la care a primit o umilință greu de suportat: eșec la 21 de puncte diferență, scor 64-85. Astfel, anul se încheie pentru SCMU Craiova cu două victorii și două înfrângeri în campionat.

Așa cum era de așteptat, partida cu CSO Voluntari a fost una extrem de disputată. Meciul a început cu un ecart de 8-0 pentru formația oaspete, care a reușit două triple consecutive prin Hickey și Joseph. A urmat o revenire a alb-albaștrilor, care au restabilit egalitatea la 12, iar la finalul primului sfert diferența a fost una minimă, scor 18-17 în favoarea ilfovenilor.

În actul secund, jocul oltenilor a fost din ce în ce mai greoi, atacurile neproductive, în timp ce apărarea nu a evoluat deloc la capacitate maximă. Gruparea din Voluntari s-a desprins la 10 puncte după 15 minute de joc, scor 32-22, iar la pauza mare tabela indica 39-29 în favoarea trupei lui Ocokoljic.

Joc jenant, rezultat dezamăgitor

În loc să asistăm la o revenire a băieților lui Todorov, am avut parte de una dintre cele mai nereușite reprize din ultimii ani. Craiova a reușit să adune doar 11 puncte în sfertul al treilea, în timp ce ilfovenii 26, iar diferența pe tabelă a devenit una de neimaginat (65-39). La fel ca și în precedenta partidă, cu Athletic Constanța, aruncările din afara semicercului nu au avut nicio direcție, iar ideile de joc nu au existat. S-a încheiat 85-64 pentru Voluntari, iar SCMU Craiova a înregistrat un eșec greu de digerat, chiar pe final de an.

SCMU Craiova: Diculescu (10), Filipovic (19), Pratt (8), Țibîrnă (2), Person (7), Vucic (4), Henson (9), Cinac (3), Bagairea, Oprean, Andrieș. Antrenor: Aco Todorov.

Acesta a fost ultimul meci al alb-albaștrilor din 2020. Următoarele partide vor avea loc chiar săptămâna viitoare, tot în Bănie, în perioada 6-8 ianuarie. Atunci, craiovenii vor da piept cu Miercurea Ciuc, CSM Focșani și Dinamo.

Citește și: Neașteptat de greu! SCMU Craiova s-a chinuit serios cu Athletic Constanța

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS