13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetS-au distrat cu Voluntari. Trupa lui Todorov, de neoprit în Grupa Galbenă

S-au distrat cu Voluntari. Trupa lui Todorov, de neoprit în Grupa Galbenă

Spectacol total și puncte multe. De aceste două lucruri au avut parte suporterii prezenți la Sala Polivalentă, la duelul de baschet dintre SCMU Craiova și CSO Voluntari. Așa cum era de așteptat, elevii lui Aco Todorov au făcut ce au vrut pe terenul de joc și s-au impus la o diferență mare de puncte. A fost 95-66 pentru olteni, care au bifat al patrulea succes în Grupa Galbenă.

Alb-albaștrii au avut un prim sfert de vis. De la scorul de 4-3, gruparea ilfoveană nu a reușit să mai puncteze timp de șase minute, perioadă în care alb-albaștrii s-au distanțat la 22-3. La capătul primului sfert, gazdele conduceau cu 24-7.

În startul actului secund, oaspeții au avut o mică răbufnire de orgoliu și au reușit să se apropie la opt puncte pe tabelă, scor 30-22. Din acel moment, a ieșit la rampă Dragoș Diculescu, jucătorul Craiovei. Acesta a înscris aproape din fiecare poziție, iar la pauza mare diferența pe tabelă era una consistentă, 40-24.

Totul a mers perfect pentru craioveni

La revenirea de la cabine, tot gazdele au avut inițiativa și au continuat să puncteze pe bandă rulantă. De această dată, Durrel Pratt s-a evidențiat prin mai multe acțiuni personale, dar și prin aruncările eficiente din afara semicercului. Înainte de ultimele 10 minute, scorul era 68-41 în favoarea alb-albaștrilor. În cel de-al patrulea sfert a fost recital de coșuri de la distanță. Pe lângă punctele aduse Craiovei de Pratt și Laser, Maloșevic și Martinic de la Voluntari au început să nu mai rateze de la trei. Chiar și așa, diferența prea mare a fost imposibil de recuperat, iar SCMU Craiova s-a impus cu 95-66.

Sulovic și Low au debutat în Bănie

Clubul craiovean a parafat zilele precedente două noi transferuri la echipă. Sârbul Nedad Sulovic și americanul Derrick Low au semnat cu SCMU Craiova și au debutat în această seară, în duelul cu Voluntari. Aceștia au bifat 21, respectiv 15 minute de joc și și-au ajutat echipa să bifeze o nouă victorie.

Nedad Sulovic (la minge) a reușit șapte puncte la primul meci în tricoul alb-albastru
Derrick Low (la minge) a contribuit la victoria cu CSO Voluntari

SCMU Craiova: Pratt (20), Diculescu (24), Laser (14), Troupe (10), Sulovic (7), Berceanu, Bagairea, Țibîrnă, Oprean (1), Low, Gudul (19). Antrenor: Aleksandar Todorov.

În urma acestui rezultat, alb-albaștrii rămân în fruntea clasamentului, cu patru victorii din tot atâtea jocuri posibile. De partea cealaltă, CSO Voluntari a ajuns la cel de-al doilea eșec și se menține pe poziția a treia, cu șase puncte.

În următoarea etapă, SCMU Craiova se va deplasa la Pitești, pentru derbiul Grupei Galbene. Partida va avea loc sâmbătă, de la ora 17.00, în Trivale.

Citește și: Iaşi – „U“ Craiova / Corneliu Papură: Ne aşteaptă un meci complicat

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS