Acasă Sport Baschet Baschetbaliştii lui Todorov nu acceptă nicio surpriză cu Voluntari

Baschetbaliştii lui Todorov nu acceptă nicio surpriză cu Voluntari

-

Baschetbaliştii de la SCMU Craiova revin la treabă în Liga Naţională. Astăzi, de la ora 19.00, trupa lui Todorov va primi vizita formaţiei CSO Voluntari. Meciul va conta pentru etapa a 4-a din Grupa Galbenă.

Alb-albaştrii sunt în formă maximă înaintea duelului cu revelaţia Voluntari. Oltenii au trei victorii din trei posibile în Grupa Galbenă şi sunt principalii favoriţi la accederea în sferturile campionatului. De partea cealaltă, CSO Voluntari se află pe poziţia a treia în serie, cu două victorii şi un eşec. Aceştia au fost învinşi după overtime la Piteşti, de BCMU, în etapa a doua.

În celelalte jocuri ale etapei, Municipal Galaţi a trecut de CSM Focşani cu scorul de 106-78, în timp ce partida dintre BCMU Piteşti şi CSM Mediaş s-a disputat după închiderea ediţiei.

Clasament: 1. SCMU Craiova 6 puncte, 2. BCMU Piteşti 6, 3. CSO Voluntari 5, 4. Municipal Galaţi 5, 5. CSM Mediaş 4, 6. CSM Focşani 4.

Citeşte şi: VIDEO / Emil Săndoi: De ziua mea nu avea cum să fie un rezultat negativ

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Capacitatea intelectuală este la cote maxime, poți avea idei ingenioase, care te ajută să rezolvi o problemă stresantă de la locul...