14.5 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetDragoş Diculescu: Jucător precum Kobe Bryant nu se va mai naşte

Dragoş Diculescu: Jucător precum Kobe Bryant nu se va mai naşte

Jucătorul echipei de baschet a Craiovei, Dragoş Diculescu, s-a arătat vizibil afectat de moartea lui Kobe Bryant. Acesta a vorbit cu GdS despre cât de mult a însemnat Bryant pentru el şi pentru dezvoltarea sa pe plan baschetbalistic. De asemenea, acesta consideră că un jucător precum Kobe nu va mai apărea în baschetul mondial.

„Kobe a fost idolul meu de când am început să iubesc baschetul. Am postere şi un tablou cu el în cameră, am şi citit o carte a lui, intitulată „The Mamba Mentality”. A fost un om care m-a inspirat nu doar pe partea de baschet. Este impresionant că a reuşit să spargă barierele sportivului care poate să exceleze doar într-un singur domeniu. A reuşit să câştige un premiu Oscar imediat după retragere. Nu ştiu câţi oameni se potlăuda cu lucrul acesta”, a spus Dragoş Diculescu.

„A fost o personalitate care m-a inspirat. Tot ce putem noi să facem, sportivii, este să ducem învăţăturile lui mai departe. Este practic omagiul pe care trebuie să i-l aducem. Jucători care să poată fi comparaţi cu el vor mai apărea, încă jucători cu aceeaşi mentalitate şi gândire precum a lui nu ştiu sigur dacă vor mai exista. Lumea a avut ocazia să-l întâlnească şi să-l vadă, iar eu sper ca toţi cei care s-au bucurat de reuşitele lui să îşi dorească să ajungă ca el. Pot spune cu siguranţă că unul precum Kobe Bryant nu se va mai naşte”, a adăugat internaţionalul român.

Fostul baschetbalist Kobe Bryant şi fiica lui de 13 ani, Gianna, au încetat din viaţă, duminică, după ce elicopterul în care se aflau s-a prăbuşit lângă Calabasas, o localitate aflată la 50 de kilometri nord-vest de Los Angeles.

Citeşte şi: Politicieni, sportivi şi oameni simpli regretă moartea lui Kobe Bryant

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS