17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPoliticieni, sportivi şi oameni simpli regretă moartea lui Kobe Bryant

Politicieni, sportivi şi oameni simpli regretă moartea lui Kobe Bryant

-

Personalități din lumea sportului, din politică sau televiziune reacționează pe rețelele de socializare la vestea morții baschetbalistului Kobe Bryant într-un accident de elicopter. Alte 8 persoane se aflau la bord, între care una dintre fiicele sportivului.

Kobe şi Gianna Bryant la meciul dintre LA Lakers şi Dallas Mavericks în December 2019
Kobe şi Gianna Bryant la meciul dintre LA Lakers şi Dallas Mavericks în December 2019

Cauzele tragediei sunt investigate, potrivit www.vox.com.

Retras din activitate în 2016, Kobe Bryant a petrecut 20 de ani alături de echipa Los Angeles Lakers.
În ultima postare de pe Instagram, Bryant tocmai îl felicitase pe Lebron James pentru că l-a depășit în clasamentul celor mai buni marcatori din istoria NBA.
LeBron James, jucătorul celor de la Los Angeles Lakers, a fost surprins în momentul în care a ajuns pe aeroportul din Los Angeles. Acesta a fost întâmpinat de câțiva fani care l-au îmbrățișat și care au încercat să îi aline din durere.

Baschetbalistul a izbucnit în lacrimi, iar pe imaginile apărute pe site-urile de socializare se vede cum LeBron James încearcă să își șteargă lacrimile cu ajutorul unei batiste. Mai mult, baschetbalistul părea foarte abătut și îngândurat.

Regrete pentru tragica dispariţie

„Este o veste teribilă. Eu și Melania îi transmitem Vanessei (soția lui Kobe)cele mai calde condoleanțe”, a scris Donald Trump pe Twitter.

”Odihnește-te în pace, Kobe Bryant. Ai oferit atât de multe lumii baschetului. Rugăciunile și gândurile mele se îndreaptă spre familia Bryant”, a transmis Ghiță Mureșan.

„Kobe mi-a fost ca un frate mai mic”, a transmis Michael Jordan prin intermediul purtătorului de cuvânt.
„Cumplită veste. Unul dintre cei mai mari baschetbaliști din toate timpurile. R.I.P. Kobe Bryant”, a scris Gheorghe Hagi pe Facebook.

„Kobe a fost o legendă pe teren”, a transmis Barack Obama pe Twitter.

„Oribilă și cumplită vestea trecerii în neființă a unei legende”, a notat Nadia Comăneci pe Twitter.

„Ca toată lumea, sunt întristată de știrea despre Kobe Bryant”, a scris cunoscuta prezentatoare TV Ellen DeGeneres.

“Am inima zdrobită, ai fost o legendă adevărată şi un prieten. Odihneşte-te în pace, Kobe Bryant. Gânduril şi rugăciunile mele merg către soţia şi copiii săi”, a reacționat Tony Parker.

“Nu pot să cred. Inima îmi este atât de grea… Odihneşte-te în pace, Kobe. Ce pierdere inimaginabilă. Toate rugăciunile mele merg către cei pe care i-ai iubit”, a scris Sloane Stephens.

Antrenorul din NBA Doc Rivers a izbucnit în lacrimi când a fost întrebat despre ce poate spune în legătură cu Kobe Bryant.

Toate meciurile care s-au jucat aseară, după aflarea veștii despre Kobe, au fost întrerupte după 24 de secunde, numărul 24 fiind numărul cu care Bryant a jucat pe tricou o perioadă din carieră.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

(VIDEO) Ceremonia lopeții, la Spitalul Regional. Olguța a venit...

Astăzi a avut loc ceremonia de „spargere a solului”...

ȘTIRI GdS