14.5 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalPSG a făcut scor cu Barcelona şi merge în semifinalele Ligii Campionilor

PSG a făcut scor cu Barcelona şi merge în semifinalele Ligii Campionilor

Paris Saint-Germain s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor, după ce a învins-o pe FC Barcelona cu scorul de 4-1 (1-1), marţi seară, în deplasare, în manşa secundă a sferturilor de finală. După ce a câştigat pe Parc des Princes cu 3-2, Barcelona nu a mişcat pe teren propriu, dat fiind şi faptul că a rămas în zece jucători după o jumătate de oră de joc.

Meciul a fost arbitrat de românul Istvan Kovacs. El a avut parte de un duel dificil, tensionat, cu multe proteste la deciziile sale de ambele părţi.

Raphinha (12) a deschis scorul pentru catalani, dar PSG a înscris de patru ori până la final, prin Ousmane Dembele (40), Vitinha (54) şi Kylian Mbappe (61 – penalty, 89).

FC Barcelone: Ter Stegen (căpitan) – Kounde, Araujo, Cubarsi, Cancelo (Joao Felix, 82) – Pedri (Ferran Torres, 62), Gundogan – Frenkie De Jong (Fermin Lopez, 82) – Yamal (Inigo Martinez, 34), Lewandowski, Raphinha. Antrenor: Xavi.

PSG: Donnarumma – Hakimi, Marquinhos (căpitan), L. Hernandez, Nuno Mendes – Zaire-Emery (Ugarte, 80), Vitinha, Fabian Ruiz (Asensio, 77) – O. Dembele (Kolo Muani, 88), Mbappe, Barcola (Lee Kang-in, 77). Antrenor: Luis Enrique.

În faza semifinalelor, PSG va da piept cu Borussia Dortmund.

Citeşte şi: „U“ Craiova şi FCU, ocolite de LPF! Vezi echipa etapei a 4-a din play-off şi play-out!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS