20.4 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăSportSimona Radiş: „La Paris va fi o ediţie a JO care va rămâne în istorie“

Simona Radiş: „La Paris va fi o ediţie a JO care va rămâne în istorie“

Campioana mondială şi europeană la canotaj Simona Radiş a declarat, miercuri seară, la finalul Galei Sportului 2023, că are mare încredere că ediţia 2024 a Jocurilor Olimpice va fi una care va rămâne în istorie din punct de vedere al performanţelor delegaţiei României.

„Vor fi rezultate pentru întreaga delegaţie a României. Spun cu mare încredere că la Paris va fi o ediţie a Jocurilor Olimpice care va rămâne în istorie. Noi am ajuns la un nivel foarte înalt şi ne dorim să rămânem pe aceeaşi linie ascendentă. Presiunea şi fiecare cerinţă din exterior pe noi ne motivează. Încercăm mereu să transformăm totul într-un lucru pozitiv, iar până acum spun eu că ne-a reuşit foarte bine“, a declarat Simona Radiş.

Radiş s-a arătat onorată de faptul că a putut fi prezentă în aceeaşi sală cu atât de multe legende ale sportului românesc.

„Este o onoare să ne aflăm azi aici printre atâtea mari valori ale sportului românesc. A fost într-adevăr o seară în care multe nume mari s-au reunit, pentru că ştim că e dificil să îi aduci pe toţi în aceeaşi sală deodată. Dar suntem norocoase că am fost aici. Sperăm să urmeze cât mai multe astfel de întâlniri“, a adăugat Simona.

„Ne place aurul foarte mult“

De partea cealaltă, Ancuţa Bodnar, deţinătoarea en titre a titlului european şi mondial la dublu vâsle, a declarat că îi place foarte mult aurul şi va munci împreună cu colega sa pentru a-l obţine şi la Jocurile Olimpice.

„Ne place aurul foarte mult. Muncim pentru el şi ne dorim ca la Paris să-l obţinem. Suntem pe ultima sută de metri în cantonamentul din Italia, pentru că mai avem mai puţin de o lună de zile şi ne întoarcem la baza noastră de la Snagov. De fapt, nu mai e mult până la Jocurile Olimpice. Noi ne propunem să muncim la fel de mult şi să obţinem rezultatele dorite acolo“, a punctat şi Ancuţa Bodnar.

Citeşte şi: Simona Radiş a primit trofeul de excelenţă la Gala Sportului! Vezi lista „premianţilor“!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS