10.9 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăSportLupte / A venit a doua medalie! Răzvan Arnăut a adus un nou bronz de la Europene

Lupte / A venit a doua medalie! Răzvan Arnăut a adus un nou bronz de la Europene

Sportivul român Răzvan Arnăut a cucerit medalia de bronz la cat. 60 kg, stilul greco-roman, miercuri, la Campionatele Europene de lupte pentru seniori de la Bucureşti, după ce l-a învins pe lituanianul Justas Petravicius.

Marţi, în Sala Polivalentă din Capitală, Arnăut l-a învins în optimi pe israelianul Melkamu Fetene, în sferturi a trecut de armeanul Ghevorg Garibian, dar a pierdut semifinala cu azerul Nihat Zahid Mamadali, scrie Agerpres.

Dubla campioană continentală, Andreea Beatrice Ana, s-a calificat, miercuri, în finala cat. 55 kg, astfel că şi-a asigurat o medalie. Ana, care a fost şi campioană europeană şi mondială Under-23, se va bate pentru aur, joi, cu Mariana Drăguţan (Republica Moldova), fostă campioană europeană Under-23. 

Andreea Ana a trecut în preliminarii de bulgăroaica Sezen Behcetova Belberova, în sferturi s-a impus în faţa ucrainencei Maria Vinik, iar în semifinale a câştigat în faţa luptătoarei germane Anastasia Blayvas.

Arnăut a adus a doua medalie a României la Europenele de anul acesta, după bronzul obţinut tot la greco-romane de Denis Florin Mihai (cat. 55 kg).

Citeşte şi: Simona Radiş: „La Paris va fi o ediţie a JO care va rămâne în istorie“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS