15.1 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiVolei (m) / Carlos Paez, ultimul venit la SCMU Craiova

Volei (m) / Carlos Paez, ultimul venit la SCMU Craiova

Venezueleanul Carlos Paez s-a alăturat lotului condus de Dănuţ Pascu şi va pune umărul la bătaie în acest sezon pentru SCMU Craiova. Voleibalistul sud-american este ultimul venit în Bănie, iar lotul echipei este acum, oficial, definitivat.

„OFICIAL! Bun venit, Carlos Paez! Voleibalistul Carlos Paez se alătură echipei de volei masculin SCM Universitatea Craiova. În vârstă de 31 de ani, jucătorul care evoluează pe poziția de ridicător, cu o înălțime de 1,93 m, este originar din Venezuela și a mai evoluat în cariera sa la Magicos del Caracas (Venezuela), Mutalan Riento (Finlanda), Tannourine Club (Libia), Carabobo VC (Venezuela), MITA VolleyTeam Prievidza (Slovacia), Phantom (Libia) și Vegyész RC Kazincbarcika (Ungaria). Are și cetățenie maghiară. Mult succes în Cetatea Băniei!“, se arată în comunicatul SCMU.

Lot SCMU Craiova: Javier Jimenez (Cuba), Gojko Cuk (Muntenergu), Juan Finoli (Argentina), Milan Krstic (Serbia), Stohr Tim (Germania), Wilfrido Hernandez (Republica Dominicană), Carlos Paez (Venezuela), Sergio Diaconescu, Eduard Ocunschi, Robert Călin, Mihai Tarţa, Gabriel Dunăreanu, Andrei Capotă, Ştefan Purcaru.

Memorialului „Radu Zamfirescu“ debutează în Bănie

SCMU Craiova organizează în perioada 4 octombrie – 7 octombrie o nouă ediție a Memorialului „Radu Zamfirescu” la volei masculin.

Alături de gruparea pregătită de Dănuț Pascu, în Bănie vor mai evolua Arcada Galaţi, Steaua București și U Cluj-Napoca. Această competiție va fi și ultima de pregătire din această perioadă, urmând ca în data de 14 octombrie să pornească la drum un nou sezon în Divizia A1.

Programul turneului de la Craiova:

Miercuri, 4 octombrie – ora 20.00: SCMU Craiova – U Cluj;
Joi, 5 octombrie – ora 16.30: Steaua – U Cluj, ora 18.30: SCMU Craiova – Arcada Galaţi;
Vineri, 6 octombrie – ora 16.30: Arcada Galaţi – Steaua, ora 18.30: SCMU Craiova – U Cluj;
Sâmbătă, 7 octombrie – ora 12.00: SCMU Craiova – Steaua.

Citeşte şi: Universitatea Craiova începe aventura în Youth League (VIDEO)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS