21.7 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisSorana o apără pe Halep: „Această suspendare este pentru un om nevinovat!“

Sorana o apără pe Halep: „Această suspendare este pentru un om nevinovat!“

Sorana Cîrstea (33 de ani, locul 25 WTA) a reacționat cu privire la suspendarea încasată de către Simona Halep pentru dopaj. „Sori“ a sărit în apărarea Simonei Halep și a dat de înțeles că a speriat-o atât de tare acest verdict încât a devenit paranoică în ceea ce privește suplimentele și medicamentele.

„O cunosc pe Simona. Nu cred că vreodată s-a dopat conștient. Această suspendare este pentru un om nevinovat. Mi-a fost frică să mai iau orice, mi-a fost frică să mai iau și o aspirină. Sunt puțin poate paranoică, dar nu este de joacă. Este coșmarul oricărui sportiv“, a declarat Sorana.

„Serena Williams mereu a avut aroganţă“

Serena Williams a avut o reacție controversată după ce a aflat despre suspendarea Simonei Halep: „8 este o cifră mai bună”, a scris americanca pe Twitter. Inițial, s-a crezut că este vorba despre numărul de titluri pe care l-ar avea Serena Williams la Wimbledon dacă i s-ar retrage Simonei Halep trofeul câștigat în anul 2019. Ulterior, s-a vorbit despre faptul că amerincanca a făcut aluzie la faptul că opt ani de suspendare ar trebui să primească jucătoarea română.

Sorana Cîrstea a reacționat cu privire şi la această situație.

„Serena ca jucătoare a fost extraordinar de bună, dar ca persoană mereu a avut această aroganță. Nu a acceptat când cineva a putut să o bată sau când cineva i-a luat un titlu”, a mai spus Sorana Cîrstea, conform Sport.ro.

Citeşte şi: Monica Niculescu profită de o retragere şi se califică în sferturi la Guadalajara

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS