10.9 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTenisSorana Cîrstea: „Am un zâmbet larg pe față, pentru că am muncit mult!“

Sorana Cîrstea: „Am un zâmbet larg pe față, pentru că am muncit mult!“

Sorana Cîrstea a făcut un nou meci mare la US Open și a obținut calificarea în sferturi, după ce a trecut cu un dublu 6-3 de Belinda Bencic. Sportiva a avut și un mesaj pentru fanii români prezenți pe arena din New York.

„Am un zâmbet larg pe față pentru că am muncit atât de mult în ultima vreme. Prea puțină lume știe ce e în spatele scenei, în spatele tenisului. Am avut și un suport solid din tribune, din partea românilor și nu numai. Vă mulțumesc tuturor. Sunteți deosebiți.

Este extraordinar. Întotdeauna mi-am dorit să performez aici. Au fost mulți ani cu multe suișuri și coborâșuri, dar iată că am fost răsplătită pentru munca mea. Sunt mulțumită de ceea ce am reușit în aceste zile, mi-am dorit să merg înainte, să fac totul cât mai bine.

Îmi plac condițiile de aici, îmi plac mingile, îmi place atmosfera. Totul a funcționat foarte bine. Sunt foarte recunoscătoare pentru tot ce mi s-a întâmplat în această săptămână. Colaborarea cu Thomas Johansson a contat foarte mult, în ultima vreme am colaborat foarte bine și îi dedic victoria și lui, pentru că a fost alături de mine în momentele grele“, a declarat Sorana, pentru Eurosport.

Pentru jucătoarea noastră, urmează încă un nou duel greu în faza sferturilor, acolo unde o va înfrunta pe Karolina Muchova, finalista din acest an de la Roland Garros.

Sorana Cîrstea va primi un premiu de $455.000 și 430 puncte în ierarhia WTA de simplu după calificarea în sferturile de la US Open 2023.

Citeşte şi: Sorana Cîrstea, minunea din sferturile US Open! A răpus și campioana olimpică

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS