10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportJudo / Patru medalii pentru CSU Craiova la Bucharest International Tournament

Judo / Patru medalii pentru CSU Craiova la Bucharest International Tournament

În data de 3 iunie, în Capitală, a avut loc Bucharest International Tournament cadeţi şi juniori, o competiţie de judo importantă la care clubul CSU Craiova a fost prezent. Sub comanda lui Mihai Voinea, nu mai puţin de patru tineri judoka au reuşit să performeze şi să obţină medalii strălucitoare.

Alexia Uşurelu (CSU Craiova) a obţinut cea mai valoroasă medalie la cadeţi, cea de aur, la categoria -70 kg. Au urmat trei medalii de argint câştigate de către Lorena Manda (CSU Craiova, cadeţi, cat. -48 kg), Darius Florescu (CSU Craiova, cadeţi, cat. -55 kg) şi Alexia Uşurelu (CSU Craiova, juniori, -70 kg). De asemenea, de notat faptul că Lorena Manda s-a clasat pe locul al 5-lea la juniori.

Mihai Voinea: „Rezultatele obţinute sunt bune“

Contactat de GdS, Mihai Voinea, antrenorul sportivilor de la CSU Craiova, s-a arătat mulţumit de rezultatele obţinute având în vedere şi numărul de sportivi care s-a deplasat la Bucharest International Tournament.

„Ne-au lipsit câţiva sportivi, ăsta e adevărul şi, în aceste condiţii, nu puteam să emitem mai multe pretenţii. Rezultatele obţinute sunt bune, echitabile. Uşurelu vine după o refacere, pentru că a fost accidentată la genunchi. Ea a intrat abia anul acesta în competiţii, a participat acum, la tineret şi la Cupa României. Uşor-uşor îşi va reveni şi sperăm să revină la forma cea mai bună.

Săptămâna aceasta va fi Finala Campionatului Naţional la Oneşti, unde vom participa cu aproximativ nouă sportivi. Ei s-au calificat la Zonă pentru această finală, deci îşi merită locul şi am încredere că putem să ne întoarcem şi cu medalii frumoase. Apoi, pe 17 iunie, la Sibiu, va avea loc o Balcaniadă U13. Trebuie să menţionez şi că Manda este în pregătire pentru Campionatele Europene din Portugalia, de la finalul lunii. Ea va participa şi la echipe şi la individual şi sperăm să fie totul bine, să nu cumva să apară vreo accidentare. Imediat după Campionatele Naţionale, Lorena Manda va rămâne în pregătire la Izvorani cu lotul naţional. Noi nu avem vacanţă, este mult de muncă şi competiţiile vin una după cealaltă“, a punctat Mihai Voinea, pentru GdS.

Citeşte şi: România, locul 1 la Campionatul Mondial FCI de Salvare

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS