1.7 C
Craiova
duminică, 3 decembrie, 2023
Știri de ultima orăSportVlad Stancu, triumf convingător în proba de 800 m la CN de Nataţie

Vlad Stancu, triumf convingător în proba de 800 m la CN de Nataţie

Campionatele Naționale de Natație de la Otopeni au un nou câştigător în proba de 800 m: Vlad Stancu! Acesta a fost cronometrat cu timpul de 7:58.38 și practic nu a avut adversar în finală, reușind să încheie cursa cu un avans de aproape un bazin în fața următorului clasat.

Vlad Stancu a ținut să menționeze că nu se consideră superior adversarilor săi și pune lejeritatea succesului obținut la Otopeni pe seama faptului că în acest moment are mai multe antrenamente făcute decât restul adversarilor.

Nu mă pot clasifica superior față de ei, pentru că știu că am niște antrenamente în plus față de ei. În România eu așa concurez. Va fi destul de grea calificarea la JO, pentru că, așa cum toți știm, este cel mai important concurs sportiv din toată lumea“, a spus Vlad Stancu, pentru Prosport.

Popovici continuă să impresioneze

Miercuri, 5 aprilie, David Popovici a obținut prima medalie de aur din 2023. Steaua înotului românesc a câștigat fără emoții cursa de 50 de metri liber, cu un timp de 22.62 secunde. În spatele său au terminat Constantin George și Patrick Sebastian Dinu, cu timpi de 22.96, respectiv 23.31 secunde.

David Popovici a luat aur și în a doua finală a zilei. A terminat primul la 100 metri spate, cu un timp de 54.74.

Citeşte şi: Atenție, a revenit David Popovici! A cucerit aurul în probele de 50 și 100 m de la CN

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS