8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisRecord de românce la Madrid Open! România va fi reprezentată de cinci sportive

Record de românce la Madrid Open! România va fi reprezentată de cinci sportive

Anul acesta vom avea parte de un turneu inedit la Madrid Open, în Spania. În perioada desfăşurării sale, mai exact 24 aprilie – 7 mai, statul iberic va propune multe jocuri extrem de interesante, la care vor lua parte şi tenismenele din România. Vestea importantă este că în această ediţie, spre deosebire de precedentele, România va fi reprezentată pe tabloul principal de nu mai puţin de cinci sportive de Top, un record all-time!

Irina Begu, Ana Bogdan, Sorana Cîrstea, Jaqueline Cristian şi Patricia Țig vor fi prezente, ultimele 2 cu clasament protejat, informează freelancer-ul Daniel Radu. Sorana e prima sub linie, dar din cele 76 înscrise sunt şanse mari să apară minimum o retragere până la startul competiţiei.

Niciodată în istoria competiţiei din Spania n-au mai fost cinci românce pe tablou, la simplu, excluzând venitele din calificări.

Campioana ediţiei precedente de la Madrid Open este Ons Jabeur. Aceasta s-a impus în ultimul act al competiţiei cu scorul de 7–5, 0–6, 6–2 în faţa Jessicăi Pegula. Tunisianca a obţinut, astfel, primul ei titlu WTA 1000. Totodată, a devenit prima jucătoare africană și arabă care câștigă un titlu WTA 1000. Pe tabloul masculin, Carlos Alcaraz a trecut în finală de Alexander Zverev după 6-3, 6-1.

Citeşte şi: Ziua marilor emoţii! Sorana luptă diseară cu Kvitova pentru finala de la Miami

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS