22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalHandbal / Ce echipă își face SCM Craiova! Interul stânga Bojana Milic va juca în Bănie

Handbal / Ce echipă își face SCM Craiova! Interul stânga Bojana Milic va juca în Bănie

SCM Craiova este chitită să schimbe fața arătată în ultimii ani din Liga Florilor și să formeze o echipă tare pentru sezonul viitor. Dacă în acest an singurul obiectiv rămas în picioare este clasarea în Top 8, pentru campionatul următor gândurile sunt cu totul diferite.

După ce în perioada trecută au fost anunțate transferurile a două jucătoare cu experiență, Djurdjina Malovic și Katarina Bojicic, clubul din Bănie își mai bucură fanii cu o altă veste. Bojana Milic, interul stânga al naționalei Serbiei va juca din sezonul 2023/2024 pentru SCM Craiova.

„𝘽𝙞𝙣𝙚 𝙖𝙞 𝙫𝙚𝙣𝙞𝙩, 𝘽𝙤𝙟𝙖𝙣𝙖 𝙈𝙞𝙡𝙞𝙘! SCM Universitatea Craiova continuă seria transferurilor și anunță că a ajuns la o înțelegere cu interul stânga Bojana Milic, jucătoare cu experiență internațională. Jucătoare a echipei naționale a Serbiei, Bojana Milic este un apărător prin excelență. Fostă componentă a echipei Podravka Koprovnika, cu care a jucat in Liga Campionilor, Bojana are și o experiență destul de mare în campionatul românesc. 𝙋𝙖𝙡𝙢𝙖𝙧𝙚𝙨: Nova Pazova – Serbia, WHC Bekament – Serbia, WHC Malaga – Spania, WHC Bor – Serbia, ZRK Indjija – Serbia, Dunărea Brăila, Dacia Mioveni. Mult success la SCM Universitatea Craiova!“, se arată în comunicatul SCM Craiova.

Citește și: Atenție, un nou transfer! SCM Craiova și-a luat pivot: Katarina Bojicic!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS