20.6 C
Craiova
sâmbătă, 27 iulie, 2024
Știri de ultima orăSportCS Universitatea Craiova, medaliată de 13 ori la CN de Schi Orientare

CS Universitatea Craiova, medaliată de 13 ori la CN de Schi Orientare

Săptămâna trecută, Stațiunea Izvoare (județul Maramureș) a găzduit Campionatele Naționale de Schi Orientare, cu patru probe: Lungă Distanță, Sprint, Medie Distanță și Ștafetă. În ciuda unui strat generos de zăpadă, care a impus o muncă titanică pentru amenajarea pârtiilor de schi fond, condițiile meteo au determinat topirea accentuată a zăpezii și organizatorii au decis să se desfășoare două competiții în fiecare zi. Sportivii participanți la aceste finale au combinat deplasarea pe schiurile de fond cu alergarea pe anumite porțiuni cu zăpadă insuficientă.

În urma competiției, Secția de Orientare a clubului CS Universitatea Craiova a obținut impresionantul bilanț de 5 medalii de aur, 4 de argint și 4 de bronz. Printre sportivii care au obținut aceste medalii se numără Andra Anghel, care a câștigat aurul la probele de Sprint și Medie Distanță la senioare, precum și bronzul la Lungă Distanță.

Mihai Mirea a obținut aurul la proba de Medie Distanță la tineret și argintul la Lungă Distanță, în timp ce Cristian Andrei Mirea a câştigat aurul la Lungă Distanță la juniori, argintul la Medie Distanță și bronzul la Sprint. Alexandru Blejdea s-a ales cu două medalii de argint la seniori, la probele de Medie Distanță și Sprint, și bronzul la Lungă Distanță.

De asemenea, Ovidiu Muțiu, Mihai Mirea și Alexandru Blejdea au luat aurul în proba de Ștafetă la seniori, iar Veronica Minoiu și Ovidiu Muțiu au obținut aurul în toate probele la categoria masters.

Citeşte şi: Scrimă / Echipa masculină de sabie a României a cucerit aurul la Europene

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS