6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiVolei (f) / Început promițător! Voleibalistele Craiovei s-au ridicat la un nivel înalt cu Târgoviște

Volei (f) / Început promițător! Voleibalistele Craiovei s-au ridicat la un nivel înalt cu Târgoviște

Echipa feminină de volei a Craiovei a pornit cu multă încredere în noul sezon și, chiar dacă a întâlnit în prima etapă vicecampioana României, nu s-a dat la o parte în niciun moment. Formația lui Marius Măcicășan a produs un volei bun, dar a cedat cu scorul de 3-1 (25-12, 23-25, 25-21, 29-27) în fața unei formații mult mai valoroase și cu mai multă experiență. A fost primul joc oficial în Divizia A1 2022/2023 pentru ambele formații.

După un prim set fără istoric adjudecat de Târgoviște (25-12), Craiova parcă a reînviat și a jucat un volei excelent. Adversarele oltencelor au fost surprinse în multe momente și s-au văzut conduse la mijlocul setului secund cu scorul de 14-6. Treptat, oaspetele din Polivalentă au revenit, chiar au și restabilit egalitatea la 22, dar au cedat, într-un final, cu scorul de 25-23.

Prestație de lăudat până la final

Prestația alb-albastrelor și în setul al treilea a fost una excelentă! Practic s-au luptat de la egal la egal cu adversarele în permanență și chiar au început să le dea și emoții pe la jumătatea setului. Sportivele de la Târgoviște nu au crezut în șansa Craiovei și și-au subestimat adversarele, în special după primul act, iar apoi au avut de tras tare. A fost echilibru pe tabelă până la scorul de 18-18, când vicecampioana României a mai pus două puncte în față, iar Măcicășan a solicitat timeout. Din păcate, diferența nu a mai putut fi recuperată de craiovence, iar formația vizitatoare a trecut în față, scor 2-1.

Actul al patrulea a fost, din păcate, ultimul al meciului, pentru că Târgoviște a avut mai mult noroc pe final și a închis meciul cu un incredibil 29-27. De menționat că și de această dată Craiova s-a aflat în avantaj pe tabelă o bună perioadă de timp, iar setul a ajuns în prelungiri. Dramatismul a fost la cote înalte, pentru că oltencele au avut de trei ori șansa de a trimite meciul într-un decisiv, însă nu au reușit. La final, Târgoviște s-a impus cu 29-27 și a plecat cu toate punctele din Bănie

Pentru SCMU va urma o deplasare la Rapid în etapa a doua.

Citește și: Simona Halep atacă la TAS! Românca a depus contestație și începe să se apere

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS