10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisSimona Halep atacă la TAS! Românca a depus contestație și începe să se apere

Simona Halep atacă la TAS! Românca a depus contestație și începe să se apere

Simona Halep a depus deja contestație la TAS privind scandalul de dopaj în care e implicată, iar acum așteaptă ca Tribunalul de la Laussane să o anunțe cu privire la data procesului.

Simona Halep a fost suspendată provizoriu din tenis, după ce testele anti-doping de la US Open au ieșit pozitive. Sportivei noastre i s-a găsit o doză mică de Roxadustat în corp, o substanță care ajută la mai buna oxigenare a sângelui. 

TAS a primit constestaţia Simonei Halep şi în perioada următoare va stabili data procesului și o va anunța pe româncă, notează Orangesport. Totodată, Tribunalul de la Laussane o va informa pe româncă cu privire la modalitatea prin care se va desfăşura procesul, astfel încât echipa de avocați să se pregătească în consecință.

Potrivit sursei citate, echipa de avocați a Simonei Halep va avea de ales între un judecător unic sau un complet de judecată (3 jucători). Din câte se pare, s-a luat deja o decizie în acest sens, astfel că s-a optat pentru a doua variantă.

O altă veste bună e legată de faptul că Simona Halep va putea să se prezinte la proces. În perioada pandemiei, ședințele s-au ținut online, dar acum s-a revenit la protocolul obișnuit. Acest lucru e văzut de avocați ca un atu important pentru constănțeancă, pentru că are șansa să transmită emoție și să folosească naturalețea și modestia sa.

Citește și: Adrian Marcu: „Dacă procesul se prelungește prea mult, cariera Simonei s-ar încheia!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS