14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisEşec cu gust amar! SCMU Craiova a condus Arcada, dar a pierdut dramatic pe final

Eşec cu gust amar! SCMU Craiova a condus Arcada, dar a pierdut dramatic pe final

SCMU Craiova a avut parte de un nou meci memorabil cu Arcada Galaţi, însă rezultatul final este de uitat cât mai repede. Voleibaliştii olteni au pierdut cu scorul de 3-2 (25-18, 25-20, 11-25, 21-25, 11-15) la capătul unui meci intens, plin de emoţii şi de entuziasm, în care Arcada a revenit pe final şi şi-a adjudecat victoria. Eşecul acesta o elimină pe SCMU din Supercupă încă din faza semifinalelor.

Trupa lui Dan Pascu a avut o şansă mare la victorie şi la calificare în ultimul act al competiţiei, pentru că a jucat excelent în primele două seturi şi s-a distanţat la 2-0 pe tabelă. Doar că, din acel moment, totul s-a rupt în jocul Craiovei, iar Arcada a prins încredere cu fiecare punct obţinut. Fiind şi în propria Polivalentă, echipa din Galaţi a revenit spectaculos, şi pe fondul unei relaxări inexplicabile a Craiovei şi a întors soarta semifinalei.

Dacă setul al treilea a fost câştigat categoric de Arcada, actele patru şi cinci au fost ceva mai intense, dar, de fiecare dată, gazdele având un plus pe tabelă. Într-un final, Craiova a cedat, iar Galaţiul s-a calificat în marea finală cu Dinamo.

Pentru SCMU Craiova va urma, acum, debutul în noul sezon al Diviziei A1, pe terenul formaţiei din Constanţa

Citeşte şi: Echipa „Restul Lumii“ a câştigat, în premieră, Laver Cup

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS