17.8 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisDepunctată degeaba! Ana Bogdan a pierdut cu Sorribes Tormo după un meci cu scandal

Depunctată degeaba! Ana Bogdan a pierdut cu Sorribes Tormo după un meci cu scandal

Ana Bogdan (România, 110 WTA) a făcut scandal pe teren, considerându-se nedreptățită de oficialii turneului WTA 250 de la Palermo. Românca a fost penalizată cu 6 puncte din cauză că a petrecut prea mult timp la vestiare în meciul din primul tur cu Sara Sorribes Tormo (Spania, 41 WTA), pierdut cu scorul de 6-2, 4-6, 2-6.

Ana Bogdan a răbufnit la adresa arbitrei de scaun, apoi s-a certat și cu supervizorul meciului cu Sara Sorribes Tormo. Românca a răbufnit după ce a fost penalizată cu 6 puncte înainte de startul setului al treilea. La turneul de la Palermo, jucătoarelor li s-a acordat o pauză de hidratare între seturi, dar nimeni nu le-a comunicat acestora când să se întoarcă pe teren. Din acest motiv, s-a produs un adevărat haos la meciul Anei Bogdan, disputat luni.

După ce a fost egalată la seturi de Sara Sorribes Tormo, Ana Bogdan a întârziat mai multe minute la vestiare, fapt pentru care a primit o penalizare de șase puncte! Decizia a scos-o din sărite pe Ana, care a reclamat faptul că nu a fost anunțată că trebuie să revină pe teren.

„Este o glumă! Nu m-a anunțat nimeni! În momentul în care mi s-a spus că e timpul să revin pe teren, mi-am luat repede echipamentul pe mine și m-am conformat“, a punctat Ana Bogdan.

A început decisivul cu handicap

De asemenea, Ana a fost contrariată de faptul că adversara ei s-ar fi întors în același timp pe teren, dar arbitra de scaun a susținut că Sara ar fi ajuns prima în arenă. Chiar dacă s-a certat minute bune cu oficialii, Ana Bogdan nu i-a putut îndupleca pe aceștia. Astfel, decisivul a început de la scorul de 0-1 și 0-30 pentru Sarra Sorribes Tormo, deși nu se jucase niciun punct.

La final, Ana a găsit puterea să îi strângă mâna arbitrei: „Nu meriți, dar o voi face!”, a spus Bogdan.

Citeşte şi: Alexandra Cadanțu bate tot! Românca e în optimi la Hamburg

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS