15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPopovici nu vrea ca un bazin să-i poarte numele: „Trebuie, mai întâi, să mă ridic la nivelul așteptărilor!“

Popovici nu vrea ca un bazin să-i poarte numele: „Trebuie, mai întâi, să mă ridic la nivelul așteptărilor!“

Noua stea a sportului românesc, David Popovici, a devzăluit care este propunerea uluitoare pe care a primit-o, în ciuda faptului că are doar 17 ani. Sportivul a recunoscut că i-a fost sugerată posibilitatea ca unul dintre bazinele de înot din România să îi poarte numele, în urma realizărilor sale incredibile din ultimele săptămâni.

Însă, așa cum și-a obișnuit deja publicul, David Popovici a oferit o nouă demonstrație de maturitate și caracter prin răspunsul oferit acestei propuneri.

Înotătorul a recunoscut că i s-a oferit această oportunitate, însă a refuzat. Motivul invocat de Popovici a fost faptul că nu și-a depășit încă așteptările impuse de sine și nu ia în calcul acest lucru decât după ce va considera că a realizat tot ce și-a dorit în carieră și se va retrage.

„Dacă nu mă înșel, mi s-a propus. Dar nu vreau eu, consider că trebuie să mă ridic la nivelul așteptărilor personale și poate după ce mi se va încheia cariera, poate atunci.

Mi-ar plăcea să se înoate la un nivel cât mai înalt la noi în țară. Ar fi frumos chiar în București, în orașul din care sunt (n.r. – să se construiască un nou bazin). Cu cât mai repede s-ar întâmpla, cu atât mai bine”, a punctat dublul campion mondial.

Citeşte şi: Vlad Stancu a luat a treia medalie la Europene! Românul a fost al doilea la 800 m

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS