16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisEmma Răducanu, victorioasă la debutul Wimbledonului! Duel cu Garcia în turul doi

Emma Răducanu, victorioasă la debutul Wimbledonului! Duel cu Garcia în turul doi

Emma Răducanu (cap de serie numărul zece) s-a calificat luni în turul al doilea de la Wimbledon 2022, britanica trecând cu un dublu 6-4 de Alison Van Uytvanck (Belgia – 46 WTA).

Susținută de publicul britanic prezent pe arena centrală de la All England Club, Emma a avut tenisul mai clar, mai ofensiv și nu în ultimul rând mai variat. După un meci de o oră și 41 de minute, Emma a făcut pasul în turul al doilea, acolo unde va da peste Caroline Garcia.

La ediția din 2021, Emma Răducanu s-a oprit în turul al patrulea al Grand Slamului de la All England Club.

La finalul întâlnirii, Emma a vorbit în uralele spectatorilor fascinați de aproape fiecare frază rostită de favorita lor.

„Este un sentiment incredibil de special să joc aici la Wimbledon. În clipa în care am ieșit pe acele uși, mergând pe teren, mi-am dat seama că a meritat să trec peste toate clipele grele, să joc pe Terenul Central și să câștig. Alison este o adversară extrem de complicată, a avut rezultate grozave pe iarbă în ultimele săptămâni. Am jucat cu ea și vara trecută, este dificil să neutralizezi loviturile ei. Servește foarte puternic. 

Sunt extrem de încântată să câștig și că voi juca aici iar. Am simțit dragostea publicului de când am pășit pe teren, la antrenament, în prima zi. Oamenii îmi spuneau: «Emma, vei reuși!». Iar eu răspundeam: «Da, pot»”, a punctat Emma.

Citeşte şi: Irina Begu: „Muncesc mult, m-am mai maturizat în joc şi am căpătat experienţă“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS