14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRobert Glinţă, uimit de primirea în România: „Niciodată nu m-am simțit atât de special!“

Robert Glinţă, uimit de primirea în România: „Niciodată nu m-am simțit atât de special!“

Robert Glinţă a revenit şi el în ţară, iar la aeroportul Otopeni a avut un discurs de mare campion la adresa lui David Popovici, colegul său mai tânăr. Toată atenția s-a îndreptat, desigur, asupra lui David Popovici, însă Robert Glință nu s-a simțit marginalizaț, ci chiar a avut și el un discurs superb pentru colegul său.

„Sunteți foarte mulți aici, sunt extrem de recunoscător și eu și vă mulțumesc pentru toată susținerea. Eu am o oarecare istorie de participare la campionate internaționale și cu siguranță niciodată nu ne-am confruntat cu o masă de oameni atât de mare care ne susține și cu siguranță acest campionat s-a simțit cu totul și cu totul altfel. Niciodată nu m-am simțit și eu atât de special și nu am avut această împingere de la spate mulțumită vouă, tuturor românilor care ne-ați susținut, să fac tot ce îmi stă mie în putere să obțin cel mai bun rezultat de care sunt capabil.

Desigur, asta este în mare măsură și datorită lui David și întregii echipe a lui David, pentru că fără aceste rezultate colosale nici eu nu m-aș fi bucurat de această susținere, așa că îți mulțumesc ție (n.r. se întoarce către David Popovici) că sunt contemporan cu tine, David și vă mulțumesc din suflet și vouă”, a spus Robert Glință.

Citeşte şi: David Popovici şi marele său vis: „Vreau să devin cel mai rapid din istorie!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS