9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRobert Glinţă: „Ireală susținerea românilor faţă de mine şi de regele David Popovici!“

Robert Glinţă: „Ireală susținerea românilor faţă de mine şi de regele David Popovici!“

Robert Glință, înotătorul în vârstă de 25 de ani, a ratat podiumul la Campionatele Mondiale de Natație de la Budapesta, însă a avut un mesaj de mare campion după încheierea competiției. Acesta a ținut să scoată în evidență performanța reușită de către David Popovici.

„Mi-am îmbăgoţit experiența pe cea mai mare scenă, cu încă două finale ale Campionatului Mondial pe numele meu, la Budapesta. Mai departe, privim tot către premiul cel mare cu mai multă energie și motivație în dotare, pentru a ne îndeplini ambițiile. Ireală susținerea din partea tuturor românilor de acasă față de mine și de regele David Popovici la acest campionat!

Vă mulțumim tuturor celor care ne-ați urmărit, celor care ați venit să ne priviți și celor care v-ați gândit la noi în aceste zile. Voi sunteți adevărații eroi care ați făcut valuri (desigur împreună cu David, care a făcut la valuri de aproape şi și-a înecat concurența). Mult succes în continuare săritorilor noștri români care urmează să intre în competiție, Constantin Popovici și Angelica Muscalu”, a scris Robert Glință, pe Instagram.

Citeşte şi: Decizie ciudată! Glinţă a pierdut locul patru după ce Ress a primit, totuşi, aurul

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS