11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalArminia Bielefeld - „U” Craiova 1-4 final! Știința, victorie la scor în primul amical din Austria

Arminia Bielefeld – „U” Craiova 1-4 final! Știința, victorie la scor în primul amical din Austria

„U” Craiova a debutat cu o victorie seria amicalelor din cantonamentul din Austria. Alb-albaștrii au intrat motivați în acest joc și și-au dominat adversarul cap-coadă. A fost 4-1 pentru „lei” în duelul cu formația germană Arminia Bielefeld. Golurile formației noastre au fost înscrise de Ivan (4, penalti), Markovic (52, 60) și Roguljic (80). Pentru Arminia a punctat Gebauer (73).

Prima repriză a fost una de tatonare, în care cele două formații au încercat să construiască și să își pună la punct tacticile de joc. Știința a propus un prim 11 normal, fără foarte multe modificări. Nicușor Bancu a început meciul pe banca de rezerve, locul său fiind luat de Vătăjelu, în timp ce Crețu a fost înlocuit în echipa de start de Vînă. Unicul gol al primei părți a venit încă din minutul 4, când Ivan a transformat fără probleme o lovitură de pedeapsă.

Mai mult spectacol ofensiv după pauză

Repriza secundă a fost mult mai animată. Știința a ieșit la atac și, cu o formație schimbată față de prima parte a meciului, a avut câteva oportunități de a marca. Din minutul 52 a „ieșit la rampă“ Jovan Markovic, cel care a reușit o dublă superbă în decurs de 8 minute și a făcut ca tabela să indice în minutul 60 un 3-0 categoric pentru Universitatea.

În min. 73, Gebauer a punctat pentru nemți, cu o execuție simplă, din mijlocul careului, dar la doar șapte minute distanță Roguljic a refăcut diferența de trei goluri, cu un șut plasat de la marginea careului. Până la ultimul fluier nu s-a mai întâmplat nimic notabil, iar Știința a bifat primul succes în cantonamentul din Austria.

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, Papp, Screciu, Vătăjelu – Mateiu, Vînă, Gustavo – Baiaram, Koljic, Ivan. Antrenor: Laszlo Balint.
Rezerve: Lazar – Căpățână, Găman, Bancu, Sala, Nistor, Crețu, Roguljic, Cîmpanu, Markovic, Brășfăleanu, Danciu.

Pentru Universitatea Craiova vor mai urma alte două jocuri amicale în Austria. Miercuri, de la ora 19.30, alb-albaștrii vor da peste campioana Azerbaidjanului, Qarabag, iar duminică, de la ora 12.00, Știința va juca cu Heidenheim (Germania, Liga 2). Toate partidele vor fi transmise live pe pagina de Facebook a clubului.

Citește și: Mihai Stoichiţă, după eşecul României cu Slovacia: „Nu poți să faci fotbal fără să fii bine pregătit fizic!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS