9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisSimona Halep, atac de panică în timpul meciului: „Nu am ştiut cum să gestionez situația“

Simona Halep, atac de panică în timpul meciului: „Nu am ştiut cum să gestionez situația“

Simona Halep a trecut prin momente grele la Roland Garros și a mărturisit că s-a simțit foarte rău în timpul partidei cu Qinwen Zheng. Campioană pe zgura de la Paris, Halep a avut un atac de panică, astfel că n-a mai reușit să câștige meciul din turul al doilea.

Simona Halep a recunoscut că a traversat momente delicate, iar Qinwen Zheng a profitat din plin de problemele jucătoarei noastre.

„Am avut un atac de panică. Nu am știut cum să gestionez situația, pentru că nu mi se întâmplă foarte des. Nu m-am mai putut concentra, nu am mai avut aceaași coordonare pe teren. Ea a profitat de acest lucru. După meci a fost destul de greu, dar mi-am revenit. M-am recuperat și trebuie să învăț ceva din acest episod. Mă bucur că acum pot zâmbi. Știam că totul va fi bine, doctorii au verificat fiecare aspect.

E doar un meci de tenis, cred că ar trebui să îl abordez puțin mai relaxată. N-ar trebui să mai pun atât de multă presiune pe mine. Chiar îmi doream să reușesc lucruri frumoase aici. M-am simțit bine pe teren, la antrenamente, am muncit din greu. Nu găsesc un motiv particular, dar s-a întâmplat. Nu am ce face, trebuie să accept. Nu mi s-a mai întâmplat niciodată într-un meci“, a spus Simona Halep.

Simona Halep a părăsit prematur turneul de la Roland Garros, iar România a rămas cu o singură jucătoare în cursa pentru trofeul Grand Slam-ului Parizian, Irina Begu.

Citeşte şi: Simona Halep, eliminată de la Roland Garros

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS