10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiTrei voleibalişti de la SCMU au fost convocaţi la naţională

Trei voleibalişti de la SCMU au fost convocaţi la naţională

Reprezentativa de volei a României s-a reunit la Sala Sporturilor din Galați pentru un cantonament de pregătire al competiției Silver League. Naționala României face parte din grupa B a Ligii de Argint (Silver League) și își va disputa meciurile de pe teren propriu pe malul Dunării, la Galați.

Din lotul convocat de staff-ul tehnic al României fac parte și trei jucători de la SCMU Craiova: Bela Bartha, Sergio Diaconescu şi Robert Călin.

Primul este programat pentru 28 mai, contra selecționatei Macedoniei de Nord. La 1 iunie, România va juca cu Bosnia și Herțegovina, în timp ce al treilea meci de la Galați va fi susținut de echipa națională la 12 iunie, contra selecționatei Albaniei. Pe lângă meciurile de la Galați, echipa națională de volei masculin a României va mai juca în Albania pe 24 mai, iar la 4 iunie tricolorii vor juca în Bosnia și Herțegovina. De asemenea, în 8 iunie România va avea meci în Macedonia de Nord.

Lot România:

Ridicători: Cristian Bartha, Filip Constantin (ambii Dinamo București), Claudiu Dumitru (Steaua București);

Universali: Alexandru Rață (CSM Arcada Galați), Ciprian Matei (Steaua București), Andrei Druță (CSU Știința București);

Extreme: Marian Bala (CSM Arcada Galați), Rareș Bălean (SCM Zalău), Marius Iftime, Mircea Peța (ambii Steaua București), Adrian Aciobăniței (Chaumont VB-52), Daniel Chițigoi (Olimpia Titanii București)

Centri: Andrei Butnaru (CSM Arcada Galați), Bela Bartha, Robert Călin (ambii SCMU Craiova), Robert Vologa (Steaua București) 

Libero: Vlad Kantor (CSM Arcada Galați), Sergio Diaconescu (SCMU Craiova).

Citeşte şi: SCMU Craiova a cedat la scor la Piteşti, dar calificarea în F4 încă se joacă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS