16.7 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisSimona Halep, făcută KO de Jabeur, la Madrid! Tunisianca a jucat fenomenal!

Simona Halep, făcută KO de Jabeur, la Madrid! Tunisianca a jucat fenomenal!

Ons Jabeur a făcut un meci fenomenal în sferturi la Madrid și a învins-o pe Simona Halep, campioana edițiilor din 2016 și 2017, după numai o oră și 9 minute de joc! A fost 6-3, 6-2 pentru Jabeur, care s-a calificat mai uşor decât credea în semifinalele turneului din Spania.

Scurtele executate de Jabeur i-au dat mari bătăi de cap lui Halep, care a fost destabilizată de ocupanta locului 10 WTA prin ruperile de ritm senzaționale. În primul set, cele două jucătoare au mers cap la cap până la 2-2, fiecare reușind câte un break. Jabeur a forțat și s-a distanţat la 5-2, profitând de greșelile neforțate ale Simonei și de lipsa de reacție a româncei la schimbările de ritm. Jabeur a câștigat primul set cu 6-3 și a continuat forma bună și în actul secund.

În partea a doua a meciului, la 2-2, Jabeur a accelerat din nou ritmul. Apelând foarte des la scurte, care au scos-o din ritm pe Halep, și de mingile trimise în fileu de Simona, jucătoarea din Tunisia a controlat finalul setului. A câștigat setul secund cu 6-2, și s-a calificat în semifinale.

Ocupanta locului 10 se va duela pentru un loc în marea finală cu învingătoarea meciului dintre Alexandrova și Anisimova.

Pentru Simona urmează turneul de la Roma, săptămâna viitoare.

Citeşte şi: Andreescu şi Răducanu, out de la Madrid în optimi! Probleme pentru canadiancă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS