12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisAndreescu şi Răducanu, out de la Madrid în optimi! Probleme pentru canadiancă

Andreescu şi Răducanu, out de la Madrid în optimi! Probleme pentru canadiancă

Bianca Andreescu (Canada, 111 WTA) a avut mari probleme în timpul meciului cu Jessica Pegula (SUA, 14 WTA) din optimile de finală ale turneului de la Madrid. Când totul părea că merge bine pentru Bianca, fosta ocupantă a locului 4 WTA a avut parte de încă un ghinion pe terenul de tenis.

Bianca Andreescu a tras o sperietură zdravănă, după ce i-a dat sângele pe nas în timpul meciului cu Jessica Pegula, din optimi la Madrid! În urma îngrijirilor medicale, „Bibi” a putut reveni pe teren, însă a pierdut ritmul şi primul set cu 7-5!

Într-un final, Andreescu a pierdut clar şi setul al doilea, cu scorul de 6-1, şi astfel a părăsit competiţia de la Madrid.

În sferturile de finală, Jessica Pegula o va avea ca adversară pe spaniola Sara Sorribes Torrno, învingătoare cu 6-4, 1-6, 6-3 în faţa rusoaicei Daria Kasatkina.

Kalinina, ceva mai bună decât Emma Răducanu

Emma Răducanu, campioana en titre de la US Open, a fost eliminată tot în optimile de finală la turneul WTA 1.000 de la Madrid, în trei seturi, cu 6-2, 2-6, 6-4, de ucraineanca Anhelina Kalinina, într-o partidă disputată marţi.

Kalinina, ocupanta locului 37 în clasamentul mondial, a avut nevoie de 2 ore şi 19 minute pentru a trece de Răducanu, favorita numărul 9, iar în turul următor o va înfrunta pe elveţianca Jil Teichmann.

De menţionat că Anhelina Kalinina eliminase în turul anterior o altă campioană de Mare Slem, spaniola Garbine Muguruza.

Citeşte şi: Halep, mulţumită de evoluţia sa: „Am jucat exact ce trebuia!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS