11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalFără probleme cu Știința București! SCM Craiova a luat trei puncte importante

Fără probleme cu Știința București! SCM Craiova a luat trei puncte importante

Totul a mers strună pentru handbalistele de la SCM Craiova, în deplasarea de la Știința București. Oltencele s-au impus în capitală cu scorul de 35-19 (19-8), la capătul unui meci în care singura necunoscută a fost diferența de scor. Partida a contat pentru etapa a 21-a din Liga Florilor.

Încă din prima parte a meciului echipa mai valoroasă și-a impus stilul de joc și a trecut la conducere pe tabelă. Craiovencele s-au descurcat foarte bine chiar și cu foarte multe lipsuri, iar jucătoarele care nu au prins prea multe minute până în prezent s-au ridicat la un nivel bun. La pauza meciului, trupa lui Bogdan Burcea deja își cam asigurase victoria după 19-8. La reluare, gazdele au încercat să mai revină cât de cât în joc, dar totul a fost în zadar. SCM a continuat să puncteze, fără a avea vreo presiune în plus, iar după 60 de minute tabela a indicat 35-19.

SCM Craiova: Dzhukeva, Curmenț (1) – Cace (5), Grigorie (2), Șelaru (3), Loken (3), Ghetu (3), Andrei (1), Colac (4), Nica (1), Cîrstea (1), Jipa (2), Bak (10). Antrenor: Bogdan Burcea.

Pentru SCM Craiova va urma un meci pe teren propriu, cu Măgura Cisnădie. Partida se va disputa miercuri.

Citește și: Universitatea Craiova, obligată să învingă Drobeta în ultimul meci al play-out-ului

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS