22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLarisa Iordache a obţinut prima medalie în calitate de antrenoare

Larisa Iordache a obţinut prima medalie în calitate de antrenoare

Finalul acestei săptămâni a programat la Ploiești Campionatele Naționale de gimnastică artistică, la junioare. A fost prima competiție la care fosta gimnastă Larisa Iordache a participat în calitate de antrenoare.

Larisa Iordache e medaliată la Jocurile Olimpice, la Campionatele Mondiale şi Europene, dar în decembrie 2021 s-a retras după ce a suportat o nouă operație. Aceasta e convinsă că gimnastica are viitorul asigurat pentru Jocurile Olimpice din 2028 și mai ales pentru cele din 2032.

„Așa este, a fost prima competiție la care eu am participat în calitate de antrenoare și sunt bucuroasă ca fetițele de la Dinamo, care au concurat la categoria de vârstă 9 ani, au obținut medalia de aur. Este, dacă vreți, prima medalie pe care am obținut-o în noua mea calitate, cea de antrenoare.

Am văzut gimnaste talentate care și-au făcut bine treaba cam la toate aparatele. Chiar dacă mai sunt multe lucruri de îmbunătățit, cred că putem să sperăm că în 2028, dar mai ales în 2032 vom putea trimite la Jocurile Olimpice gimnaste bine pregătite”, a spus Larisa Iordache, citată de Prosport.

Citeşte şi: Prima mare reuşită pe 2022! Irina Bara a cucerit titlul de la Marbella

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS