15.6 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTenisPrima mare reuşită pe 2022! Irina Bara a cucerit titlul de la Marbella

Prima mare reuşită pe 2022! Irina Bara a cucerit titlul de la Marbella

Irina Bara a devenit deja o specialistă a probei de dublu, iar sportiva noastră a câștigat duminică al cincilea titlu al carierei în circuitul WTA. Bara (România) a triumfat la Marbella (Spania), alături de Ekaterine Gorgodze (Georgia), după 6-4, 3-6, 10-6 în finala cu Vivian Heisen / Katarzyna Kawa (Germania / Polonia).

Perechea Irina Bara / Ekaterine Gorgodze a avut nevoie de o oră și 22 de minute pentru a se impune în finala cu Vivian Heisen și Katarzyna Kawa! Românca și gruzina vor încasa câte un premiu de 2.420 de euro și vor primi câte 160 de puncte în clasamentul WTA, după triumful de la Marbella.

Finala probei de dublu a turneului de la Marbella, desfășurată pe zgură și dotată cu premii în valoare totală de 92.742 de euro, părea la discreția echipei Irina Bara / Ekaterine Gorgodze! Cele două au condus cu set și 2-0, dar Vivian Heisen și Katarzyna Kawa au revenit spectaculos, câștigând cinci game-uri la rând. Nemțoaica și poloneza au egalat la seturi, dar Bara și Gorgodze și-au ridicat din nou nivelul în super tie-break!

Victorie cu 6-4, 3-6, 10-6 pentru Irina Bara și Ekaterine Gorgodze, care și-au trecut în palmares, la Marbella, al cincilea trofeu împreună și primul din 2022! Irina și Ekaterina au mai triumfat la turneele de la Cluj-Napoca (România), Karlsruhe (Germania), Buenos Aires (Argentina), și Montevideo (Uruguay), toate disputate în 2021. Bara și Gorgodze au fost favorite numărul 2 la turneul de la Marbella, pierzând un singur set pe toată durata competiției, chiar în finală, pnctează Prosport.

Citeşte şi: Iga Swiatek câştigă tot ce se poate! Poloneza e campioană şi la Miami

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS