19.6 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăSportKarate / C.S. Budo Kan Karate Tg. Jiu, pe locul 2 în clasamentul cluburilor

Karate / C.S. Budo Kan Karate Tg. Jiu, pe locul 2 în clasamentul cluburilor

Pe data de 19 martie 2022, sportivii Clubului Sportiv Budo Kan Karate Tg. Jiu au participat la Cupa Oraşului Simeria. Nu mai puţin de 15 cluburi din toata ţara s-au prezentat la această competiţie, iar clubul lui Ştefan Zbora a avut o delegatie de 54 de sportivi din cele 3 sectii ale clubului Secţia de karate a orasului Turceni, Sectia de karate a orasului Mătăsari şi Tg. Jiu. După o zi plină de emoţii şi oboseală, în urma rezultatelor obţinute, sportivii au reuşit să clasifice clubul C.S. BUDO KAN KARATE pe locul 2 în clasamentul cluburilor.

„Sunt foarte mândru de reputaţia sportivilor în acestă competiţie şi pofta de victorie pe care au avut-o în această perioadă“, a spus Ştefan Zbora, antrenorul sportivilor de la C.S BUDO KAN KARATE.

Programul sportivilor este unul foarte încarcat şi în perioada următoare. În luna aprilie, lotul clubului din Tg. Jiu se va deplasa la Orăştie pentru Campionatul Cupa Dacicus. Apoi, în luna mai, o sa fie 2 campionate foarte importante: Cupa Gorjului, care va fii organizată de Clubul Sportiv Budo Kan Karate şi Cupa Stelele Aninei, în oraşul Anina.

Citeşte şi: Ne pregătim de All Star Game 2022! Votează-ţi preferaţii!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS