17.6 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetNe pregătim de All Star Game 2022! Votează-ţi preferaţii!

Ne pregătim de All Star Game 2022! Votează-ţi preferaţii!

Federația Română de Baschet și CSM CSU Oradea organizează, în dată de 20 aprilie, în noua Sala Polivalentă din Oradea, ALL STAR GAME 2022. Meciul „stelelor” din baschetul masculin românesc revine, astfel, în atenția iubitorilor sportului de sub panouri după o întrerupere cauzată și de pandemia COVID-19, scrie Prosport.

Suporterilor baschetului, și nu numai, dar și reprezentanților mass-media, pot să-și exprime opțiunile pentru stabilirea componenței celor două selecționate, NORD și SUD.

Pentru operațiunea de votare a celor mai valoroși și apreciați baschetbaliști care evoluează în LNBM, cei care doresc să-și exprime opțiunile o pot face până pe 4 aprilie, accesând următorul buletin de vot AICI.

Pentru formarea bazei de date a sistemului de votare vor fi incluși sportivi de la toate echipele din LNBM, cele două selecționate SUD și NORD fiind compuse astfel:

SUD: CSO Voluntari, SCM U Craiova, FC Argeș Pitești, Dinamo București, Rapid București, Steaua București, Athletic Neptun Constanța și Petrolul Ploiești.
NORD: U-BT Cluj Napoca, CSM Oradea, SCM Ohma Timișoara, BC CSU Sibiu, CSM Târgu Jiu, CSM Galați, CSM Focșani și CSM VSKC Miercurea Ciuc.

Pentru stabilirea celor 12 jucători din fiecare selecționată, dar și a celor doi antrenori din fiecare staff, se va ține cont de următoarele ponderi ale voturilor: 30% – votul publicului, 30% – votul mass-media și
40% – votul Dep. Tehnic FRB.

Citeşte şi: SCMU Craiova, nevoită să recupereze puncte în LNBM. Victoria la Constanţa, obligatorie!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS