10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalHandbalistele Craiovei au meci accesibil cu „lanterna roşie“

Handbalistele Craiovei au meci accesibil cu „lanterna roşie“

-

SCM Craiova este pe un trend ascendent în Liga Florilor, iar victoria de la Mioveni, din weekend, a dat şi mai multă încredere trupei lui Burcea. Acum, handbalistele din Bănie primesc vizita codaşei CSM Deva, miercuri seară, de la ora 19.00.

„Secundul“ Costin Dumitrescu a vorbit în cadrul unei conferinţe de presă despre importanţa punctelor cu Deva şi a anunţat care este situaţia medicală a sportivelor accidentate pe parcursul sezonului.

„Miercuri seară vom juca pe teren propriu, cu Deva, ultima clasată din Liga Florilor şi din acest punct de vedere nu pot decât să mă gândesc la o victorie clară şi confortabilă. Asta nu înseamnă că tratăm cu superficialitate jocul, pentru că întotdeauna e nevoie de muncă în teren şi seriozitate pentru a obţine victoria. Venim după o victorie muncită şi merituoasă la Mioveni. Am arătat spirit şi dăruire în teren.

Meciul de la Zalău, din martie, va fi extrem de important. Acolo se câştigă greu şi dacă vom reuşi să luăm toate punctele ne-am apropia din ce în ce mai mult de obiectivul nostru. Încercăm de la zi la zi să recuperăm sportivele noastre, să fie apte de joc măcar pentru meciurile de pe finalul campionatului, pentru că atunci se decide totul. Cristina Zamfir a revenit, dar încă se află într-un proces de recuperare. Ţăcălie, Ion şi Mincu vor mai lipsi o perioadă şi trebuie să avem răbdare“, a punctat „Deme“.

Citeşte şi: SCMU Craiova – Ştiinţa Bacău, decisivul pentru locul 8 în Divizia A1

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

„U“ Craiova – CFR Cluj 0-1 | Ocazii au...

Universitatea Craiova a pierdut la limită, scor 0-1, partida...

ȘTIRI GdS