13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLarisa Iordache se apucă de antrenorat: „Gimnastica face parte din viața mea!“

Larisa Iordache se apucă de antrenorat: „Gimnastica face parte din viața mea!“

La finalul anului trecut, Larisa Iordache a decis să se retragă din activitate, însă a rămas în gimnastică din postura de antrenor. După cea de-a șaptea operație suferită până acum din cauza accidentărilor, Larisa a hotărât că e mai bine să meargă pe drumul antrenoratului.

Iordache a explicat că încă încearcă să se obișnuiască cu ideea că nu mai este gimnastă, ci antrenor de gimnastică. Totuși, aceasta este foarte încântată și împăcată, însă nu exclude varianta de a o lua de la zero și în alte domenii.

„Gimnastica face parte din viața mea și, până în momentul în care am decis să mă retrag, a fost un stil de viață, dar acum a trebuit să fac o tranziție cu care nu sunt obișnuită chiar atât de bine, dar o să încerc ușor ușor să mă acomodez și să mă implic în ceea ce înseamnă să antrenezi.

Momentan mă simt bine în postura aceasta. Sper din suflet să vină cât mai mulți copii în sala de gimnastică și să avem ce antrena, pentru că, cumva, copiii sunt destul de comozi în ziua de astăzi. Îmi place ce fac momentan, dar cu siguranță dacă se vor ivi alte ocazii, voi încerca să mă dezvolt și pe alte părți”, a spus Larisa Iordache, pentru Antena 1.

Larisa Iordache are în palmares o medalie de bronz la Jocurile Olimpice de la Londra, din anul 2012 și șapte medalii de aur la Campionatele Europene. Acestora li se adaugă numeroase medalii de argint și de bronz la Campionatele Mondiale, Europene și Cupele Mondiale.

Citește și: COSR a decis sistarea finanțării Federației Române de Schi-Biatlon

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS