9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalDerbi oltenesc pe finalul turului! SCM Craiova caută victoria la Slatina

Derbi oltenesc pe finalul turului! SCM Craiova caută victoria la Slatina

-

A venit şi timpul ultimului meci al turului de campionat din Liga Florilor, iar SCM Craiova îşi doreşte să încheie cu brio prima parte a sezonului. După eşecul cu liderul Rapid, din runda precedentă, trupa lui Burcea se va deplasa sâmbătă la Slatina, pentru duelul cu echipa din localitate pregătită de Victorina Bora. Disputa este programată la ora 11.00 şi va conta pentru etapa a 13-a.

SCM Craiova se află într-o formă excelentă înaintea duelului de la Slatina, chiar dacă etapa trecută a cedat pe teren propriu. Înainte de meciul cu Rapid, alb-albastrele se impuseseră spectaculos cu Bistriţa şi Brăila, unele dintre cele mai bogate şi mai puternice formaţii din campionat. Momentan, gruparea din Bănie se află pe locul al 9-lea în clasament, cu 17 puncte, dar o victorie la Slatina o poate urca nu mai puţin de trei poziţii, până pe şase.

De partea cealaltă, Victorina Bora pare să fi construit o echipă mult mai competitivă la Slatina în acest sezon, care să se bată de la egal la egal cu forţele din Ligă. Chiar dacă au bifat doar trei victorii în 11 etape, slătinencele au jucat tare şi în meciurile mai dificile şi au cedat la un singur gol în duelurile cu Bistriţa şi CSM Bucureşti.

În cadrul unei conferinţe de presă, „secundul“ Costin Dumitrescu a prefaţat duelul de la Slatina, de sâmbătă dimineaţă. Acesta consideră că, având în vedere problemele de lot cu care se confruntă echipa din Bănie, gruparea Victorinei Bora porneşte cu prima şansă la victorie.

Vezi video!

Citeşte şi: Spania şi Suedia, primele calificate în semifinalele Europeanului de handbal

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

(VIDEO) Ceremonia lopeții, la Spitalul Regional. Olguța a venit...

Astăzi a avut loc ceremonia de „spargere a solului”...

ȘTIRI GdS