15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisNu le iese până la capăt! Raluca Olaru şi Nadiia Kichenok au cedat în finala de la Moscova

Nu le iese până la capăt! Raluca Olaru şi Nadiia Kichenok au cedat în finala de la Moscova

Raluca Olaru (România) și Nadiia Kichenok (Ucraina) au fost învinse dramatic în finala probei de dublu a turneului WTA 500 de la Moscova: 2-6, 6-4, 8-10 cu Jelena Ostapenko (Letonia) și Katerina Siniakova (Cehia). A fost un meci extrem de disputat, încheiat după o oră și 32 de minute.

După un prim set fără istoric, Olaru și Kichenok s-au mobilizat și le-au dat o replică puternică Jelenei Ostapenko și Katerinei Siniakova! Românca și ucraineanca s-au impus cu 6-4 în manșa secundă. A urmat un supe tie-break încins, în care Raluca și Nadiia au condus o singură dată, la 2-1. Jelena și Katerina au preluat inițiativa și au încheiat conturile cu Raluca și Nadiia după o oră și jumătate, scor 2-6, 6-4, 8-10.

Românca și ucraineanca se consolează cu câte un premiu considerabil: 8.875 de dolari și 305 puncte WTA de fiecare. Campioanele Ostapenko și Siniakova au câștigat câte 12.615 dolari și 470 de puncte WTA.

În cuda faptului că a cedat finala de dublu de la Moscova, Raluca Olaru a salvat onoarea României în capitala Rusiei! Dacă Simona Halep s-a oprit în sferturi la simplu, după 4-6, 4-6 cu Maria Sakkari, veștile din turneul de dublu au fost mult mai bune! Olaru a disputat a patra finală a sezonului și a 24-a a carierei în circuitul de dublu! Din păcate, Raluca nu a reușit însă să-și adauge în vitrină trofeul cu numărul 12.

Raluca și Nadiia au ajuns în a patra finală din acest sezon, după ce au mai jucat cu trofeul pe masă la Sankt Petersburg (titlu), Bad Homburg (învinse în finală) și Chicago (titlu).

Citeşte şi: SCM Craiova, la un pas de surpriză! Baia Mare a plecat cu punctele din Bănie

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS