13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisSorana Cîrstea, eşec dureros cu Svitolina după două ore şi jumătate! Begu, învinsă clar

Sorana Cîrstea, eşec dureros cu Svitolina după două ore şi jumătate! Begu, învinsă clar

Sorana Cîrstea (40 WTA) a pierdut o bătălie de două ore și jumătate cu Elina Svitolina (Ucraina, 7 WTA), scor 6-4, 4-6, 6-7(3), în turul trei la Indian Wells. Românca a ținut-o în șah pe Elina Svitolina, a patra favorită de la Indian Wells, dar ucraineanca s-a impus până la urmă în meciul de duminică seară, profitând de o cădere fizică a româncei. Sportiva din Târgoviște a acuzat dureri musculare în setul decisiv, iar în tie-break a comis mai multe greșeli nepermise.

Sorana Cîrstea a căzut din punct de vedere fizic, dar nu a dorit să abandoneze și a luptat până la ultima minge în meciul cu Elina Svitolina! La un moment dat, românca a strigat: „Nu mai pot sta în picioare!”. În setul al doilea, „Sori” nu s-a mai putut deplasa în același ritm și a încercat să încheie repede punctele, apelând de multe ori la scurte și lovituri riscante! Elina a jucat însă prea solid și s-a impus la capătul maratonului de două ore și jumătate.

Trebuie să menţionăm că Sorana a fost aproape să o învingă pe Elina Svitolina, care a servit de două ori pentru a rămâne în meci, la 4-5, și 5-6 în actul decisiv! „Sori” nu a putut realiza break-ul decisiv, iar meciul s-a complicat.

În urma victoriei de duminică, Svitolina conduce cu 3-0 în meciurile cu Sorana Cîrstea. Jucătoarea din Ucraina a mai învins-o pe româncă la Roland Garros (2016) și la Istanbul (2017).

Begu nu a contat în meciul cu Rogers

Veştile proaste au continuat, iar Irina Begu a fost învinsă de Shelby Rogers în două seturi, cu scorul 6-0, 6-2. Reprezentanta Statelor Unite s-a impus după 73 de minute de joc.

Jucătoarea din România nu și-a mai găsit cadența din partida cu Jil Belen Teichmann, din turul precedent. Rogers a câștigat primul set după numai 26 de minute, scor 6-0. Irina a obținut pe parcurs numai 9 puncte. În actul secund, reprezentanta României a fost ceva mai combativă, dar adversara a dictat în continuare ritmul.

Singurul moment în care Irina a contat pe serviciul adversarei a fost în ultimul game al jocului, când a și avut o minge de break. Favorita gazdelor a anulat însă această șansă și a câștigat și setul 2 cu 6-2.

Citeşte şi: Rezultat nefast şi mulţi nervi! Simona Halep, eliminată de la Indian Wells de Sasnovich

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS