22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisRezultat nefast şi mulţi nervi! Simona Halep, eliminată de la Indian Wells de Sasnovich

Rezultat nefast şi mulţi nervi! Simona Halep, eliminată de la Indian Wells de Sasnovich

Simona Halep (17 WTA) a fost „răpusă“ de Aliaksandra Sasnovich în turul al treilea la Indian Wells, cu scorul de 5-7, 4-6. Astfel, Halep a părăsit turneul WTA 1000 de la Indian Wells în turul al treilea, după un meci de coșmar.

Bielorusa se pare că face un turneu fantastic, până în prezent eliminând două campioane de Grand Slam la rând! Sasnovich a trecut în turul precedent de Emma Răducanu cu 6-2, 6-4. De partea cealaltă, Simona a arătat o stare de irascibilitate, fiind cu nervii întinși la maximum în multe momente.

Sasnovici (100 WTA) a reuşit primul break al meciului şi s-a desprins la 5-3. Halep a revenit imediat şi a egalat, 5-5, dar apoi şi-a pierdut din nou serviciul şi implicit setul. Sasnovici a început cu break actul secund, a condus cu 2-0, dar Halep a luat trei ghemuri la rând. Jocul a continuat într-o notă de echilibru până la 4-4, când belarusa a reuşit un break „alb”, iar apoi a încheiat conturile cu 6-4.

Halep câştigase cu un scor asemănător primul duel dintre ele, cu 6-4, 7-5, în 2019, în primul tur la Wimbledon, în drumul spre trofeu.

A fost o zi nefastă pentru toate reprezentantele României. Sorana Cîrstea a pierdut un thriller de două ore și jumătate cu Elina Svitolina, 6-4, 4-6, 6-7(3), iar Irina Begu a cedat fără drept de apel în fața jucătoarei locale Shelby Rogers, 0-6, 2-6. Simona, Irina și Sorana pleacă acasă cu câte un cec în valoare de 51.895 de dolari.

„Dai ca disperata

Simona Halep a fost un car de nervi în timpul meciului de coșmar cu Aliaksandra Sasnovich. După ce a dat cu racheta de pământ și a gesticulat în câteva rânduri, Simona a avut și o răbufnire incredibilă.

Aceasta şi-a reproşat că a trimis mingea prea puternic, mult în aut: „Dai ca disperata! Dă în toate, haide! Dă cât poți!”, a fost autoreproșul incredibil al Simonei.

Noul antrenor al româncei, Adrian Marcu, a asistat impasibil la episod. Jucătoarelor din circuitul mondial nu le mai este permis să-şi cheme antrenorul în pauze, pe teren, în timpul pandemiei, notează Prosport.

Citeşte şi: Indian Wells / Simona Halep şi Gabriela Ruse au părăsit proba de dublu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS