19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisDecizie șoc a Emmei Răducanu: l-a concediat pe cel care a ajutat-o să câștige US Open!

Decizie șoc a Emmei Răducanu: l-a concediat pe cel care a ajutat-o să câștige US Open!

Emma Răducanu a câștigat US Open alături de antrenorul Andrew Richardson, dar la scurt timp a hotărât să renunțe la serviciile acestuia, pe care nu îl mai consideră potrivit nevoilor ei.

Tenismena Emma Răducanu a hotărât să întrerupă colaborarea cu Andrew Richardson după ce s-a impus în cadrul turneului de la US Open și a recunoscut că nu i-a fost deloc ușor să îi dea această veste. Jucătoarea nu s-a hotărât sub comanda cui va lucra de acum înainte, urmând să ia o decizie în acest sens înaintea următorului sezon.

„Am nevoie de cineva cu o experiență superioară, care a mai lucrat cu jucătoare aflate în această situație. Vom avea mult de muncă. Mi-am dat seama că în această fază a carierei mele, în care întâlnesc din ce în ce mai des jucătoare de top, am nevoie de altcineva alături de mine, de o persoană care a mai trecut prin asta”, a declarat Emma Răducanu pentru Evening Standard.

„E greu să ai această discuție cu cineva și să îi transmiți un asemenea mesaj, dar eu de asta am nevoie”, a mai spus Emma Răducanu.

Citește și: Tecău schimbă din nou partenerul! Care va fi ultimul turneu alături de Kevin Krawietz!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS