1.6 C
Craiova
joi, 28 octombrie, 2021
Știri de ultima orăSportFotbalGimnastică artistică / Larisa Iordache: Sper din suflet să fim fericiţi după finala de la bârnă

Gimnastică artistică / Larisa Iordache: Sper din suflet să fim fericiţi după finala de la bârnă

Gimnasta Larisa Iordache, care a suferit o entorsă metatarsiană în timpul calificărilor pentru finala la bârnă din cadrul concursului de gimnastică artistică de la JO 2020, şi-a afirmat, într-un mesaj transmis de FR de Gimnastică, speranţa că toată lumea va fi fericită după faza finală programată pe 3 august.

„Mulţumesc fanilor pentru toată susţinerea din ultimele zile, pentru gândurile pozitive şi pentru încrederea pe care mi-o oferă şi pe care mi-au oferit-o în ultimele zile. Sper din suflet să fim fericiţi după finala la bârnă“, a fost mesajul transmis de sportivă din Satul Olimpic, informează Agerpres.

Federaţia Română de Gimnastică precizează că sportiva a fost nevoită să poarte o gheată de protecţie în urma acccidentării suferite: „Larisa Iordache nu renunţă la visul ei. Sub atenta supraveghere a staff-ului medical din Satul Olimpic, Larisa, care poarta o gheată de protecţie, este determinată să lupte pentru a-şi împlini visul: o medalie olimpică. Mulţumiri speciale echipei de medici formate din Dr. Diana Torje (COSR), Dr. Dan Tănase (COSR), Dr. Vasile Oşean (FR Canotaj), precum şi kinetoterapeuţilor Mircea Nuţescu (FR Baschet) şi Iustin Răduţiu (COSR). Hai Romania! Succes, Larisa Iordache!“.

Finala la bârnă va fi pe 3 august, in direct la TVR2, de la ora 10.48

Antrenorul lotului olimpic de gimnastică artistică al României, Cristian Moldovan, a declarat că gimnasta Larisa Iordache a efectuat duminică un test de rezonanţă magnetică (RMN) la clinica din Satul Olimpic şi i s-a pus un diagnostic de entorsă metatarsiană care necesită o pauză de trei zile.
Larisa Iordache a concurat duminică în calificările concursului feminin de gimnastică din cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo, reuşind să se califice cu a patra notă în finala de la bârnă programată pe 3 august la Ariake Gymnastics Centre. Ea a terminat concursul cu dureri evidente la glezna stângă şi a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Citeşte şi: JO de la Tokyo / Canotaj: România a cucerit argintul la dublu rame masculin

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Ghișeu în afara Primăriei Târgu Jiu pentru eliberarea de...

Serviciul de Evidență a Persoanelor și Serviciul de Stare...

ȘTIRI GdS