13.4 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAtletism / Craiova găzduieşte în weekend Concursul Naţional de Seniori şi Seniori U23

Atletism / Craiova găzduieşte în weekend Concursul Naţional de Seniori şi Seniori U23

Weekend plin de atletism în Craiova! Noul stadion de atletism din Bănie va găzdui, sâmbătă şi duminică, Concursul Naţional de Seniori şi Seniori U23. La această competiţie găzduită de Asociaţia Judeţeană de Atletism, dar şi de Liceul Petrache Trişcu, vor participa sportivi atât de la CSU Craiova, cât şi de la CSM Craiova.

Directorul adjunct al liceului Petrache Trişcu, Cătălin Brânduşoiu, îşi doreşte ca atletismul să ajungă pe cele mai mari culmi în Craiova şi să se dezvolte de la zi la zi.

„Va fi o competiţie de seniori, la care Liceul Trişcu va participa doar din punct de vedere organizatoric. Este prima competiţie după foarte mulţi ani de această anvergură, de un asemenea nivel şi sperăm să avem o organizare excelentă. Încercăm să ne facem treaba cât mai bine posibil şi sperăm ca de acum înainte atletismul să-şi găsească tot timpul aici un loc cât mai bine pus la punct, iar Craiova să devină capitala atletismului românesc. Trebuie şi vrem să le demonstrăm tuturor că oraşul nostru poate organiza o competiţie de asemenea importanţă.

Din punct de vedere organizatoric, vom fi şi noi implicaţi. Asociaţia Judeţeană de Atletism este cea care organizează evenimentul, iar noi, fiind de specialitate şi chiar şi arbitri, vom participa la acest eveniment. Vor fi sportivi de la secţiile de seniori din Craiova, unde avem şi noi corespondenţi. Cei de la CSU şi CSM vor participa cu sportivii lor şi le urăm mult succes“, a spus Cătălin Brânduşoiu, director adjunct LPS Petrache Trişcu.

Sportivii, pregătiţi de start!

De asemenea, Mircea Călin, antrenorul atleţilor de la CSM Craiova consideră că cei care vor fi prezenţi la competiţie vor face faţă cu brio.

„Sportivii sunt pregătiţi de această competiţie. Singura problemă este că la câteva zile distanţă va avea loc, la Cluj Napoca, Campionatul Naţional, iar foarte mulţi dintre ei s-au pregătit tocmai pentru acea competiţie. Sportivii de la CSM Craiova vor participa la toate probele, dar şi la heptatlon şi decatlon, unde avem selecţie pentru Balcaniada de seniori. Totodată, va fi şi Campionatul Balcanic de ştafete. Ne dorim ca sportivii noştri să termine pe un loc cât mai fruntaş şi să doboare şi recordurile personale“, a punctat Mircea Călin, antrenor atleţi CSM Craiova.

Program Concursul Naţional de Seniori şi Seniori U23:

Citeşte şi: Volei / România debutează în weekend în Golden League

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS