12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportJudo / Cinci medalii pentru judokanii de la CSU Craiova la CN U23

Judo / Cinci medalii pentru judokanii de la CSU Craiova la CN U23

În perioada 6-8 mai a avut loc Campionatul Naţional U23. La competiţia organizată la Poiana Braşov au participat mai mulţi sportivi legitimaţi la CSU Craiova, dar şi la LPS Petrache Trişcu, care au reuşit să obţină nu mai puţin de cinci medalii, rezultat foarte bun pentru clubul oltean.

Cel mai bun rezultat a fost obţinut de David Mitran (CSU Craiova). Acesta s-a clasat pe locul al doilea şi a obţinut medalia de argint, la categoria -90 kg. De asemenea, Cătălin Dota (CSU Craiova) a luat medalia de bronz, tot la categoria -90 kg. La feminin, reuşitele sunt ceva mai multe. Dorina Prejbeanu (CSU Craiova), Oana-Maria Andrei (CSU Craiova) şi Erika Văduva (LPS Petrache Trişcu şi CSU Craiova) au obţinut, la rândul lor, medaliile de bronz, la categoriile -48 kg, – 57kg, respectiv -78 kg.

Antrenorul sportivilor craioveni, Mihai Voinea, s-a declarat mulţumit de rezultatele obţinute de elevii săi, mai ales că vârsta lor este una încă destul de fragedă. Mai mult de atât, acesta are aşteptări şi de la Cupa României, următoarea competiţie la care vor participa sportivii de la CSU Craiova.

„Am obţinut cinci medalii şi pot spune că sunt mulţumit de rezultate. Sportivii mei sunt ceva mai mici de vârstă şi cu atât mai mult merită aprecierile noastre. Toţi sunt constanţi şi la juniori, îşi doresc să performeze de fiecare dată şi muncesc la antrenamente. Va urma, luna viitoare, Cupa României de seniori, unde dorim să obţinem medalii cât mai preţioase“, a spus Mihai Voinea, pentru GdS.

Citeşte şi: Box / Ce reuşită pentru SCM! Eugenia Anghel este campioană balcanică!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS